Έκτακτο!

Πάρθηκε τελικά η απόφαση, για τον πρώην σύντροφο της 19ης χρονης, τον οποίον η ίδια είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση το 2019.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών). «Σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. Σήμερα δεν τελείωσε κάτι, αλλά ξεκινάει», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου.

Η 19χρονη στην κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές, μόλις κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα του 39χρονου αστυνομικού, είχε πει ότι ο πρώην φίλος της την εκμεταλλευόταν: «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα».

Ισχυρίζεται πως την εξέδιδε από την ηλικία των 16 ετών
«Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου, και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς, οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός», κατέθεσε η 19χρονη από την Ηλιούπολη.

Τα όσα υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δύο κατηγορούμενοι, ο αστυνομικός και ο 32χρονος, να συνδέονται μεταξύ τους στο πλαίσιο δράσης οργανωμένου κυκλώματος σωματεμπορίας.

Πηγή:iefimerida.gr