Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία, για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο, από τον 30χρονο σύντροφό της,  που βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Open, ένας καβγάς επειδή πήραν λάθος δρόμο οδήγησε στη δολοφονία της νεαρής γυναίκας από τον 30χρονο. Το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία του νησιού της Φολεγάνδρου αλλά έχασε τον δρόμο. Ο 30χρονος, καθ’ ομολογία δολοφόνος, φέρεται να την κατηγόρησε ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους.

Ετσι, φέρεται να ξεκίνησε ο καβγάς ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία και τη δολοφονία της νεαρής Γαρυφαλλιάς, που κατά τη πτώση χτύπησε στα αιχμηρά βράχια και βρέθηκε στη θάλασσα, με τελική αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή να είναι ο πνιγμός. Ο ίδιος ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως κατέβηκε στο σημείο που έπεσε η Γαρυφαλλιά την είδε ακίνητη και έφυγε χωρίς να σκεφθεί να παρέχει βοήθεια.

Στην κατάθεση του ο 30χρονος δολοφόνος, φέρεται να είπε, ότι εκείνος κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα, εκείνος την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι «ήταν η κακιά η ώρα».