Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο με τις αρχές να εξετάζουν όλα στοιχεία.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας που ανέλαβε την ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης Γαρυφαλλιάς, διαπίστωσε ότι η σορός  φέρει κακώσεις που άλλες είναι ξεκάθαρο πως προκλήθηκαν κατά την πτώση στα βράχια και άλλες θέλουν επιπλέον εξήγηση.

Οι αρχές θέλουν να ρίξουν φως στα τελευταία δραματικά λεπτά της ζωής της 26χρονης κοπέλας, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κρύβει σημαντικά στοιχεία για τον τρόπο τέλεσης της αποτρόπαιας πράξης του.

Σ’ αυτό το συμπέρασμα έχουν οδηγηθεί, καθώς στη σορό της Γαρυφαλλιάς βρέθηκαν κακώσεις που δεν εξηγούνται τόσο εύκολα, αλλά θέλουν περισσότερο έλεγχο. Γίνεται λόγος πως η 26χρονη μπορεί να έπεσε και θύμα ξυλοδαρμού από τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος πάνω στον αναίτιο θυμό του ξέσπασε στην άτυχη κοπέλα, με αποτέλεσμα πριν την ρίξει από τα βράχια να την χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας της επιπλέον τραύματα.

Για τον λόγο αυτό τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων μέσα στο επόμενο διάστημα θα δώσουν τις οριστικές απαντήσεις λύνοντας πολλά από τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει αυτή την ώρα. Σημαντικά θα είναι επίσης και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το σημείο της πτώσης, ώστε ο ιατροδικαστής να έχει μια πλήρη εικόνα πριν την τελική του έκθεση.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ειδικός των ερευνών η ανάκριση θα ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση:  «Υπάρχουν κακώσεις στο κεφάλι, αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα από πού προέρχονται θα το βρούμε. Είναι κακώσεις κατά την πτώση στα βράχια, από κάτι άλλο (;), τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Από την ανάκριση θα βγουν όλα. Όλα εξετάζονται. Κάποια από τα χτυπήματα φαίνονται να είναι από την πτώση και κάποια άλλα θέλουν επιπλέον εξήγηση».