Σε ηλικία 81 ετών ο πρίγκιπας της πίστας, Τόλης Βοσκόπουλος, πέθανε, αφήνοντας πίσω του παρακαταθήκη τα τραγούδια του που όλος ο κόσμος αγάπησε.

Η οικογένειά του, οι στενοί φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού που πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία, η οποία κράτησε ολόκληρες δεκαετίες.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ON Time, την εποχή που μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Όμως, παρόλο που πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Όπως αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα η ON Time, ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η σύζυγός του και η κόρη του. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.