Εξέλιξη!

Επίσημα πλέον ο δολοφόνος της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς από την Φολέγανδρο, κρίθηκε προφυλακισμένος. Ο ίδιος , εκτός των άλλων, θα προχωρήσει, -σύμφωνα με την απόφαση του ανακριτή-, σε διαδικασία ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 26χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν είτε από γροθιά είτε από χαστούκι, που σημαίνει ότι ο δράστης την ξυλοκόπησε. Στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια, μέχρι που την έριξε στη θάλασσα, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας είπε ότι εντόπισε βαριές, πολλαπλές κακώσεις κεφαλής, καθώς και ότι η 26χρονη κατέληξε εν ζωή στη θάλασσα.

Σε διευκρινιστική ερώτησή εάν οι πολλαπλές κακώσεις προήλθαν συνεπεία πτώσης ή ξυλοδαρμού, είπε «και τα δύο», ωστόσο, υποστηρίζει ότι «προϋπήρξε συμπλοκή» και αυτό προκύπτει από ορισμένα χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο κ. Μπογιόκας πρόσθεσε ότι «τα ευρήματα θα γραφτούν στην έκθεση μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Στη θάλασσα την έριξε ο δράστης χωρίς τις αισθήσεις της και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Πηγή:kathimerini.gr