Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, δεν θα είναι από τις πιο ευνοϊκές περιόδους του Καλοκαιριού. Θα υπάρξει μία σκληρή αντιμετώπιση του νόμου έναντι των συνθηκών, όπου κερδισμένοι δεν θα βγουν ούτε οι κατέχοντες τα αξιώματα, αλλά φυσικά ούτε και οι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να υπερπηδήσουν κάποιες καταστάσεις. Γενικότερα οι αντιθέσεις, Άρη – Δία, την Πέμπτη, όπου προκαλεί υπερβολή και οξύτητα, ενώ ο Ερμής – Κρόνος την Κυριακή, αναστατώνει την ομαλή έκβαση των καταστάσεων και δυσκολεύει την επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου, οριοθετούν κάποια γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, που έχουν συμβεί το περασμένο διάστημα. Έχετε πλέον τακτοποιήσει μέσα σας πολλές καταστάσεις και δεν θα ανεχτείτε να σας γυρίσουν σε ένα τοξικό χθες, οι επιθυμίες των άλλων. Θα καταλάβετε επίσης αυτή την περίοδο, ποιοι είναι ουσιαστικά δίπλα σας και σας αγαπούν πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα αποδειχθεί για σας ένα δύσκολο πέρασμα του Καλοκαιριού. Ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε μία επαγγελματική πρόκληση, που θα σας προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό. Δεν είναι η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή, ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις, ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους αεικίνητους του ζωδιακού, βρίσκεστε σε μία περίοδο μετακινήσεων και αλλαγών, όπου θα παρουσιαστούν πολλά μικροπροβλήματα, που θα σας κάνουν να ακυρώσετε, ή να σκεφτείτε εκ νέου ένα σας ταξίδι, ή μία σημαντική σας συνάντηση. Την 1 Αυγούστου, θα έχετε μία αναθεώρηση των σχεδίων σας, λόγο απρόβλεπτων καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα αποδειχθεί δύσκολη για τις οικονομικές σας διευθετήσεις. Είναι ίσως μία περίοδος υποχρεώσεων και τακτοποιήσεων, παλιών χρεών σας, που εν τέλη, θα σας ταλαιπωρήσουν, ίσως και με κάποιες νομικές προεκτάσεις. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι, θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες, να συναντήσουν ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, θα υπάρξει μία ένταση στην καθημερινότητα σας, ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε ότι όλα είναι εναντίον σας. Όσον αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί 1 – 2 – 3 Αυγούστου, θα πρέπει να αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση, σε καταστάσεις που εκ των προτέρων έχουν το στίγμα της τοξικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, το Καλοκαίρι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον από κάθε άποψη, αλλά δυστυχώς θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα, ότι έχετε πιέσει υπερβολικά τον εαυτό σας, να κάνει το παραπάνω των δυνατοτήτων σας. Σαν αποτέλεσμα είναι, ότι είστε υπερβολικά πιεσμένοι από υποχρεώσεις και καταστάσεις, που σίγουρα, αν δεν το σταματήσετε όλο αυτό, θα βλάψετε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Και ενώ προχωρά ο τρίτος κατά σειρά μήνας του Καλοκαιριού, εσείς θα εντοπίσετε κάποιες παραφωνίες στα πρόσωπα που έχετε επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σας. Ίσως μάλιστα να βρεθείτε σε μία άβολη κατάσταση, στο τέλος της εβδομάδας, οπότε και θα αναζητήσετε την σιωπή, αντί την κατά μέτωπο επίθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε και εσείς για ακόμη μια φορά σε μία δύστροπη εβδομάδα, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Η επικοινωνία σας με πρόσωπα που κρατούν μία εξουσία στην ζωή σας, θα σας φτάσουν στα όρια σας.  Καλό είναι να κάνετε ένα διάλειμμα και να πάρετε αποφάσεις αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τελειώνει και ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, βάζοντας στην ζωή σας, μία επαγγελματική ανησυχία. Από την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και σας ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο σε εργασιακά θέματα. Για όσους βρίσκεστε σε διακοπές, θα έχετε κάποιες [ακυρώσεις] ή αλλαγές στο πρόγραμμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με θετικά μηνύματα για την προσωπική σας ζωή, τελειώνει ο Ιούλιος, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί από τις 26 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου. Από μια άλλη πλευρά, αυτή η περίοδος, θα σας προκαλέσει ένα οικονομικό μπλοκάρισμα, όπου θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε κάποια έξοδα που είχατε προγραμματίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάσεις σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα, για αυτό τον λόγο μην αφήσετε τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει στις σχέσεις σας. Ιδίως εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, είστε αρκετά πιο εκτεθειμένοι σε απρόσεκτες συμπεριφορές. Ίσως να παγώσουν κάποιες σχέσεις σας, προς το τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, οι μέρες αυτές θα είναι κουραστικές και απαιτητικές. Ίσως να μην έχετε επιλέξει το πιο κατάλληλο  σημείο για να αποφορτιστείτε, από τον Χειμώνα που πέρασε. Σημασία έχει ότι υπάρχουν κοντά σας πρόσωπα, που σας νοιάζονται πραγματικά και δεν σας αφήσουν να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο.