Η σύμβουλος της Καρολάιν, αλλά και συνεργάτης του γραφείου της, μετά την δολοφονία της 20χρονης, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία φέρεται να δεχόταν απειλές.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η σύμβουλος της 20χρονης φέρεται να βρισκόταν σε πλήρη συνεννόηση με τις Αρχές, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Όπως είχε πει η ίδια, είχε διαπιστώσει προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Η Καρολάιν ένιωθε εγκλωβισμένη, καθώς δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη συνοδεία του συζύγου της, ενώ τις λίγες φορές που έμενε μόνη μαζί της στο γραφείο, ρωτούσε συχνά, αν ακουγόταν έξω, όπου βρισκόταν ο σύζυγός της.

Η μάρτυρας στην υπόθεση φέρεται να υποστήριξε, ότι η Καρολάιν της είχε πει, ότι βρισκόταν συνέχεια στο σπίτι με το παιδί και ότι όποτε έβγαινε με φίλη της, μετά από λίγο ερχόταν και ο 32χρονος, ενώ δεν είχε χρήματα μαζί της, γιατί την οικονομική διαχείριση έκανε ο σύζυγός της.

Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, η σύμβουλος της Καρολάιν φέρεται να υποστήριξε, ότι μετά το έγκλημα της τηλεφώνησε ένας κοινός γνωστός της με τον πιλότο, ο οποίος τη ρώτησε, αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Μάλιστα, φέρεται να της είπε, ότι αυτή είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί τον 32χρονο, καθώς ήξερε τη σχέση του ζευγαριού.

Όταν μάλιστα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομά της, της τηλεφώνησε ο ίδιος ο πιλότος, για να τη ρωτήσει, αν την κάλεσε η Αστυνομία. Ωστόσο, περίπου στις 23 Μαΐου η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο αριθμό, με τη φωνή να της λέει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει, αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει». Απειλές φέρεται να δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της.

Η σύμβουλος της Καρολάιν συνέχισε να κρατά φιλική στάση απέναντι στον 32χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο, ο οποίος λίγο καιρό μετά την κηδεία της άτυχης Καρολάιν της τηλεφώνησε, με σκοπό να κανονίσουν μια συνεδρία, για να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε η ίδια, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε χαμηλωμένο βλέμμα και δεν αναφερόταν στην Καρολάιν με το όνομά της.