Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια που ερευνά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τριών γυναικών, διαδικασία που τελέστηκε υπό από άκρα μυστικότητα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και αποφάσισαν ότι πρέπει να πάρει τον δρόμο προς τη φυλακή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να σοκαρίστηκε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ήταν: «Δεν το πιστεύω. Δεν το περίμενα αυτό που κάνατε. Δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Π. Φιλιππίδη ήταν η σύζυγος και ο γιος του.

Μετά την απόφαση, οι αστυνομικοί τον πήραν και τον οδήγησαν στο ΓΑΔΑ, από εκεί μεταφέρθηκε στο Μεταγωγών, από όπου θα καταλήξει στη φυλακή. Υπενθυμίζεται ότι, το φυλακιστήριο δεν έχει βγει ακόμη, αλλά ίσως αυτό συμβεί αύριο (28/7). Πιθανότατα θα γίνει μεταγωγή του στην Τρίπολη, καθώς εκεί οδηγούνται οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.