Από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr διακρίνεται ο γνωστός ηθοποιός με χειροπέδες

DSC_8677-02_2

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο protothema.gr για την πρώτη του νύχτα στη ΓΑΔΑ, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν «καταρρακωμένος, η σκιά του εαυτού του, έδειχνε ότι είναι στα χαμένα!».

Η πρώτη νύχτα στο κελί στο αστυνομικό Μέγαρο επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν αρκετά δύσκολη για τον κατηγορούμενο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ζήτησε από τους ένστολους να του φέρουν την ήπια φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει, ενώ μίλησε με τη σύζυγο του στο τηλέφωνο. Δεν τον επισκέφθηκε ούτε ο δικηγόρος του ούτε κάποιο οικείο πρόσωπο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν έφτασε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ ρώτησε αν μπορεί να παραμείνει με τους αστυνομικούς στον χώρο τους καθώς φοβόταν να οδηγηθεί στα κελιά με τους υπολοίπους ποινικούς κρατουμένους. Οι έμπειροι αστυνομικοί των κρατητηρίων του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ τον ενημέρωσαν πως δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο, τον ηρέμησαν με συζήτηση και τον εξήγησαν ότι δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας και φόβου. Ταυτόχρονα τον οδήγησαν σε ένα κελί όπου και παρέμεινε μόνος του όλο το βράδυ.