Ο Αύγουστος θα μας δείξει ότι πρέπει να είμαστε εύπλαστοι στις αλλαγές και να μην αφήνουμε τις καταστάσεις να μας «διαλύουν» σωματικά και ψυχικά.

Πιο αναλυτικά ο μήνας μπαίνει με κακό ποδαρικό, για τα τέσσερα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος) κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί κατά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου, με αρχές του δευτέρου. Ένα επίσης δύσκολο Νέο φεγγάρι στις 8 Αυγούστου, επικυρώνει τις εντάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ θα χαθεί το μέτρο σε κάθε δραστηριότητα μας. Ο μήνας αλλάζει πρόσωπο και μετά τις 17/8, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να κινηθούμε με ηρεμία και να απολαύσουμε το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Επίσης στις 22 Αυγούστου, η τελευταία Πανσέληνος του Καλοκαιριού, αναμφίβολα θα δώσει όμορφες στιγμές και στα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Καλές προοπτικές θα έχει ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα υπάρξει επίσης θετικότητα και στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας, από τις 17/8, όπου οι θα παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες και θα νιώσετε ότι ανθίζει, η προσωπική σας ζωή. Όσο για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, η ζωή σας αλλάζει, ενώ συνειδητά πλέον θα απομακρυνθείτε από λάθος ανθρώπους και θα αντισταθείτε με πείσμα, σε ότι δεν σας δίνει χαρά και εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ο μήνας μπορεί να ξεκινά με πίεση και κακή διάθεση, όμως ο μήνας σας επιφυλάσσει πολύ καλά νέα το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Θα μπορέσετε να ανανεωθείτε, να ξεκουραστείτε και να βάλετε καινούρια πρόσωπα στην ζωή σας, κάτι που θα εξελύσεται με έναν πολύ ευχάριστο και ξεχωριστό τρόπο. Επίσης, το εργασιακό περιβάλλον θα γίνει πιο φιλικό για σας και η υπερπροσπάθεια του προηγούμενου διαστήματος, μάλλον σας εγκαταλείπει οριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Αύγουστος, ξεκινά για σας λίγο αδιάφορα, ενώ σας βρίσκει προσκολλημένους σε υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε, ή να φροντίσετε άμεσα. Η νέα Σελήνη στις 8/8, σας κάνει αρκετά ανήσυχους, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί 6 – 7 – 8 Ιουνίου, όπου θα  πρέπει να προσέξετε τις μετακινήσεις και τα λόγια σας. Ο μήνας αλλάζει πρόσωπο και για σας από τις 17/8, όπου σταδιακά νιώθετε χαρά μέσα από απλά πράγματα, φροντίζετε την συναισθηματική σας ζωή, ενώ κάτι καινούριο συμβαίνει, που σας κάνει πολύ χαρούμενους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, θα έχετε σίγουρα αυτό τον μήνα, αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε, να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να μάθετε μέσα από τα λάθη σας. Ίσως θα πρέπει να [βγείτε] στην κυριολεξία από το [καβούκι] σας, εφόσον θα έχετε την τύχη, να σας βοηθήσουν άνθρωποι που εκτιμούν αυτό που είστε. Προς το τέλος του μήνα, θα νιώσετε ότι η επικοινωνία, είναι ένα ανεκτίμητο δώρο, που θα σας προσφέρει το σύμπαν.

ΛΕΩΝ

Για σας που έχετε γεννηθεί από 23 έως 31 Ιουλίου, θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα, τόσο σε προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Έχετε μάλιστα νιώσει τις αλλαγές και σίγουρα το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικό για σας.  Όσοι έχετε γεννηθεί 1 – 2 – 3 Αυγούστου, θα πρέπει να προσέχετε κάθε κίνηση σας, γιατί θα κριθεί πολύ αυστηρά από τους άλλους. Γενικότερα ο μήνας θα τελειώσει πιο ευχάριστα από ότι ξεκίνησε και μάλιστα η Πανσέληνος στις 22/8, θα φέρει τύχη σε εσάς των τελευταίων ημερών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν να απολαύσουν έναν Αύγουστο, γεμάτο προκλήσεις και καλές προοπτικές. Μπορεί ο μήνας να ξεκινά κάπως αδιάφορα και με πολλές αρνητικές σκέψεις, αλλά στην συνέχεια όλα θα αποκτήσουν χρώμα και ενδιαφέρον. Η προσωπική σας ζωή, αλλά και η επαγγελματική σας πορεία, θα σας προσφέρουν μέρα με την μέρα, εξέλιξη και ικανοποίηση. Εσείς που έχετε γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο, καλό είναι να αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις ίντριγκες, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου, απολαύστε τον μήνα αυτό, ξεκουραστείτε και χαρείτε τις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, μέχρι και τις 17 Αυγούστου, θα έχετε μία υποτονική διάθεση. Θα υπάρξουν επίσης καταστάσεις που θα σας επηρεάζουν ψυχοσωματικά, ενώ δεν θα μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Μετά τις 17/8, ο μήνας αρχίζει να γίνεται πιο γλυκός και να έχει αρκετό ενδιαφέρον. Από την μια θα έχετε θετική διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας ευχαριστούν, ενώ για σας των τελευταίων ημερών, νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας και θα σας προσφέρουν απλόχερα υλικά και συναισθηματικά δώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, ο μήνας Αύγουστος σίγουρα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Γενικότερα θα έχετε την τάση να γκρινιάζετε και να κακιώνετε με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, βάζοντας τον εαυτό σας, στον ρόλο του θύτη ή του θύματος. Βέβαια θα υπάρξουν και καλές μέρες αυτόν τον μήνα, όπου ξεκινούν από τις 17/8, κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ μία ευχάριστη αλλαγή, θα συμβεί, σε κάποια από τις μετακινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος ξεκινά αδιάφορος για σας και ίσως μάλιστα να έχετε πίεση από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, σε σχέση με τις μέρες που θέλετε να ξεκουραστείτε. Κάτι λοιπόν δεν θα πάει και τόσο καλά και θα εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Στην συνέχεια θα αρχίσετε να βρίσκετε και πάλι την διάθεση σας, να γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, ενώ προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες να περάσετε όμορφα, να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να νιώσετε πολύ τυχεροί, με ότι θα σας παρουσιαστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ο μήνας αυτός θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά για την προσωπική σας ζωή, αλλά θα υπάρξει ένα μελανό σημείο, που θα είναι τα οικονομικά σας. Είτε δεν θα κάνετε καλή διαχείριση, είτε θα συμβαίνουν ξαφνικά έξοδα που δεν θα τα έχετε προγραμματίσει. Είναι σίγουρο ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας και θα νιώσετε αρκετά άβολα, με τα οικία σας πρόσωπα. Βέβαια όσο προχωρά ο μήνας, τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα, όπου το μεγαλύτερο μερίδιο τύχης, θα έχετε εσείς, που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα μπορέσετε να δείτε με άλλα μάτια την καθημερινότητα σας και γενικότερα θα απαλλαχτείτε σταδιακά από διάφορα βάρη του παρελθόντος. Για σας που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, ο μήνας αυτός, ιδίως στο ξεκίνημα του, θα είναι άκαμπτος, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας από τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Όσο για σας που έχετε γεννηθεί από 14/2 έως 18/2, θα υπάρξει μία πολύ   καλή περίοδος, γεμάτη ευκαιρίες και ολοκλήρωση των στόχων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς που νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά αυτό το διάστημα, ίσως να έχετε δίκιο, γιατί δεν ενοχλείτε τους άλλους, αλλά δέχεστε συνέχεια την επικριτική τους συμπεριφορά σε ότι και να κάνετε. Γενικότερα ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά ζόρικος με τις σχέσεις σας, αλλά και με κάθε τι που αφορά εσάς και τους άλλους. Τα καλά νέα θα έρθουν από τις 22/8 και μετά, όταν ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιο σας, βάζοντας τα σωστά πρόσωπα στην ζωή σας. Θα έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία στο τέλος του Καλοκαιριού, να απαλλαγείτε από κάθε τοξικότητα  και να ανακάμψετε μέσα από την εργασία σας, ή τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.