O 30χρονος αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ιακωβίδης, ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ότι σταματά τον αθλητισμό αφού δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους αντιπάλους του, που προπονούνται επαγγελματικά, έχουν τα προς το ζην και εξασφαλισμένη εργασία.

Μιλώντας στο Open, έστειλε νέο μήνυμα, αποκάλυψε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα για την προετοιμασία του από την ομοσπονδία, ενώ δήλωσε ότι δεν θεωρεί ηθικό να συνεχίσει με χορηγούς, όσο οι Έλληνες συναθλητές του αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

«Ευχαριστώ τους άγνωστους που με αγκάλιασαν. Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη», τόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους» πρόσθεσε.

«Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρχαν στιγμές, όπως έχω πει, που δεν ήθελα να πάω στον φυσιοθεραπευτή γιατί ήξερα ότι δεν θα μου πάρει χρήματα επειδή ήξερε ότι είμαι δύσκολα. Και με την περηφάνια μου δεν ήθελα να πάω. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές» πρόσθεσε επίσης ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Δείτε όσα είπε στο OPEN

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά το δημόσιο ξέσπασμά του.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας, ο οποίος συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του μετά το τέλος της προσπάθειας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, ο οποίος θέλει να τον βοηθήσει να συνεχίσει τον αθλητισμό.

«Έκανα ό, τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου… 11ος όπως και στο Ρίο. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα. Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό σας ζητώ μία μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν ένα ξεχωριστά. Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν ένα προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια» ανέφερε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε την ανάρτηση