Συγκλονίζουν τα λόγια μιας εκ των τριών γυναικών που κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ξέσπασμα, ανακούφιση αλλά και φόβος. Μία από τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στη δικαιοσύνη, ομολογεί ότι παρά το γεγονός ότι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα στις φυλακές της Τρίπολης, ακόμη τον φοβάται.

«Τον φοβάμαι»

Το θύμα κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη βάσει και του κατηγορητήριου ότι  προσπάθησε να βιάσει το 2010 μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη.

«Δεν τον μισώ. Τον φοβάμαι, όμως, ακόμη και τώρα. Σκοπός μου ήταν να σταματήσει την καθ’ εξίν δράση του! Να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα! Και η τιμωρία του να παραδειγματίσει και όσους νομίζουν ότι μπορούν να πράττουν τα ίδια ατιμωρητί».

»Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση προφυλάκισής του. Ανάσανα! Όμως, δεν θα βγω να πανηγυρίσω, ούτε επιθυμώ τη διαπόμπευσή του. Άλλωστε, ο σκοπός μου εξαρχής δεν ήταν η εκδίκηση αλλά η δίκαιη τιμωρία του. Ο δρόμος βέβαια μέχρι την οριστική δικαίωση και την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς» .

Ευγνωμονεί από τα βάθη της καρδιάς της τη Σοφία Μπεκατώρου και όλες τις γυναίκες που δεν δίστασαν στιγμή να καταγγείλουν στη δικαιοσύνη τον εφιάλτη που έζησαν και τονίζει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος δεν είναι γιατρός.

«Μη σας μπερδεύει ο χρόνος. Όσο μεγαλύτερος, τόσο μεγαλύτερα και τα τραύματα. Προτρέπω και όσες κοπέλες φοβούνται ακόμη να μιλήσει, κατανοώντας απόλυτα το πόσο δύσκολο είναι αυτό, να το κάνουν. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το θέατρο, να πνεύσει αέρας ελευθερίας».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κρατούμενος από τις 28 Ιουλίου στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δύο απόπειρες.

Συγκλονίζουν τα λόγια μιας εκ των τριών γυναικών που κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ενώ νιώθει δικαίωση για την τιμωρία του, αναφέρει ότι εξακολουθεί να τον φοβάται και πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα όσα βίωσε.

Πηγή:mega