Political… Μια εφημερίδα, που αντί να ζητά από τον αναγνώστη να ‘’πάει’’ στο περίπτερο για να την αγοράσει, πηγαίνει εκείνη στα χέρια του, εντελώς δωρεάν!

Μετά την πολύμηνη επιτυχημένη πορεία της εφημερίδας, βρίσκεται στον «αέρα», η νέα διαφημιστική καμπάνια για την εφημερίδα της νέας εποχής… απολαύστε την!

Με ένα κλικ βρίσκεται στο email σας και κάθε ημέρα (από Τρίτη έως και Σάββατο) και το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να ανοίγετε το μήνυμά σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Από το κινητό, το tablet σας, τον υπολογιστή.

Η Political αξιοποιεί στο έπακρον τις δυνατότητες της τεχνολογίας. H Political είναι εδώ, με επαγγελματίες δημοσιογράφους που βάζουν καθημερινά τέλος στα fake news, επιστρέφοντας στις αρχές της δημοσιογραφίας και απαντώντας στο πού, πώς, πότε και γιατί, συμβαίνει κάτι.

Political, η εφημερίδα που αλλάζει το σκηνικό στη δημοσιογραφία και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Πάρτε την Political στο email σας για να είστε ενημερωμένος πολίτης. Την εφημερίδα που έρχεται σε εσάς κάθε πρωί. Το ραντεβού σας με την Political και την αληθινή ενημέρωση σάς περιμένει. Με ένα και μόνο κλικ: Αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά μέσα από το site www.political.net.gr