Συνεχίζει ο Αύγουστος το οδοιπορικό του, που μέσα από αυτό αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, φροντίζουμε τις πληγές μας, αλλά και αντιστεκόμαστε σε κάθε δυσκολία.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν ανησυχίες για πρακτικά θέματα, όπως την πορεία της εργασίας, τα εισοδήματα σας και την καθημερινή σας επαφή με τους άλλους. Τα συναισθήματα είναι έντονα και ενώ στην αρχή της εβδομάδας δεν μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, από την Τετάρτη, νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι για αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα αυτή για σας τους Ταύρους, θα σας παρουσιαστεί μία σειρά ευκαιριών και ίσως να μπορέσετε να ανασάνετε από την πίεση που έχετε υποστεί το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, σας στέλνει θετικά μηνύματα για την προσωπική σας ζωή, ενώ την Πέμπτη, ο Ερμής βρίσκεται και εκείνος στην θέση του, βάζοντας για σας, υπογραφή επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σας έχει βγάλει από τα νερά σας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί από 28/5 έως 1/6, όπου έχετε έναν εκνευρισμό που δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα με την σωστή τους διάσταση. Βέβαια για σας των πρώτων ημερών, αρχίζει η επικοινωνία σας, να γίνεται πιο ουσιαστική, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει ξεσηκωμένους για μία αλλαγή, αναστατωμένους για κάτι που περιμένετε. Είναι αλήθεια ότι αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για διακοπές, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο φειδωλοί στις προσδοκίες σας. Είναι μία ανατρεπτική περίοδος, που σίγουρα να περιμένετε κάποιες αλλαγές, ακόμη και στην συναισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά πιο ήρεμοι με πολλά θέματα, όμως το βάρος των ανησυχιών σας, θα πέσει στον τομέα των οικονομικών. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία καλή οικονομική συμφωνία, προς το τέλος της εβδομάδας, όπου θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες. Αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, μετά από μία δύσκολη περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία σημαντική εβδομάδα για σας τους Παρθένους. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης, βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο και αναπτύσσεται μία ποικιλία στις ενέργειες, με αποτέλεσμα να μην περάσουν οι μέρες αυτές αδιάφορες. Θα προσέξετε εσείς του Α δεκαημέρου, να μην αφήσετε να σας κυριεύει ο εκνευρισμός, ενώ εσείς του Γ δεκαημέρου, διεκδικείτε τις προσωπικές σας επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι μέρες αυτές είναι αρκετά πολύπλοκες. Μην ξεχνάτε ότι στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι βρίσκονται τρις πλανήτες, που σας δημιουργούν ψυχολογικές μεταπτώσεις και εγκλωβισμένη ενέργεια που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε. Προς το τέλος η εβδομάδα, θα σας δοθεί μία λύση σε ένα προσωπικό σας θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές τις μέρες, θα πάρετε μία ανάσα χαράς, μέσα από πρόσωπα που σας συμπαραστέκονται και είναι κοντά σας σε κάθε σας επιλογή. Για σας κυρίως του Α και Γ δεκαημέρου, τα νέα είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικά, εφόσον θα ανανεωθείτε μέσα από μία σχέση, θα απολαύσετε την παρέα φίλων και θα πάρετε μία θετική απάντηση σε ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγες μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο, θα μπορέσετε να κάνετε ένα πλάνο για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Είναι καιρός να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να προγραμματιστείτε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, σε ότι σας αφορά. Εσείς του Γ δεκαημέρου, θα σας παρουσιαστεί μία οικονομική ευκαιρία, που καλό είναι να μην την χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ρέουν θετικά οι ενέργειες των πλανητών, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη, προς το δικό σας ζώδιο, βάζοντας ενεργά στην ζωή σας τις ευχάριστες αλλαγές. Βέβαια γενικότερα αυτή η περίοδος γεννά πολλά ερωτηματικά και ανασφάλειες, αλλά μία πινελιά αισιοδοξίας, θα γεμίσει τις μπαταρίες σας για το επόμενο διάστημα. Την Τετάρτη, για σας του Γ δεκαημέρου, θα υπάρξει μία βαθιά συναισθηματική αλλαγή στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά τα διλήμματα αυτών των ημερών, αλλά κρατήστε μακριά την ηττοπάθεια από την ζωή σας. Σίγουρα έχετε κουραστεί και ίσως να έχετε ανάγκη από μεγάλες αλλαγές, για να φτάσετε στους στόχους σας. Αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει εν μέρη τα οικονομικά σας και ίσως να βρεθείτε κοντά σε νέες πηγές εισοδημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως για άλλη μία φορά να κληθείτε, ώστε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας, τους φανερούς εχθρούς σας και τις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Εσείς του Α δεκαημέρου, φτάνετε στα όρια σας, όταν θα έχετε να αντιμετωπίσετε την κακή συμπεριφορά των άλλων. Την Τετάρτη, εσείς του Γ δεκαημέρου, θα νιώσετε μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή.