Την οργισμένη αντίδραση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννας προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο ενός χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υγεία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων που υπέστη χτες ισχαιμικό επεισόδιο.

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά.

Σημειώνεται ότι σε φάση ανάρρωσης σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» παραμένει νοσηλευόμενος, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με τη σύζυγό του  που με ανάρτησή της ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν.