Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 9χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του. «Δράμα μεγάλο, η δύναμή μας έχει πεθάνει», ανέφερε ο πατέρας του.

«Πήγε να παίξει, έφυγε το παιδί μας για πέντε λεπτά», εξήγησε ο πατέρας του 9χρονου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», σημειώνοντας πως έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά. «Εχει τρία χρόνια που έπαιζε το παιδί εκεί».

«Ηταν τα καλώδια ανοιχτά, ακουμπούσαν πάνω στη βάση και πήγε το παιδί να κρυφτεί εκεί και ακούμπησε στο σώμα του», προσέθεσε, αναφέροντας πως έχει άλλο ένα παιδί ηλικίας 1,5 έτους.

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε κάποια προειδοποίηση σε αυτές τις εγκαταστάσεις, είπε πως «ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένει απέναντι είχε πει σε υπάλληλο στο Δημαρχείο, για βλάβη στο σημείο».

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί…»
«Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Αλλιώς δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως έχουν ήδη βάλει δικηγόρο για την υπόθεση.

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί και του πάτησα την καρδιά μήπως συνέλθει. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», συμπλήρωσε, αναφέροντας πως «εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό».