Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA να δείχνουν ότι πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικών της ΕΛΑΣ στο Skai.gr, δείγματα από την σορό της ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της.

Η 42χρονη μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε εμβρυϊκή στάση και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων, ενώ όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν ότι η νεκρή ήταν η γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι που βρέθηκε ο σκελετός. Οι υποψίες της αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.