Θύμα πλεκτάνης υποστηρίζει πως έπεσε ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου Ελενας Πολυχρονοπούλου, μετά τη σύλληψή τους, πριν από μερικές ημέρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

Οπως εξηγεί ο νεαρός, μιλώντας στον Alpha, «είχα χρέος σε διακινητές ναρκωτικών για προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή για να παραλάβω μια ποσότητα».

Μάλιστα, στη συνέχεια ανέφερε πως «κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση με κατέδωσε στην αστυνομία για λόγους που εκείνος γνωρίζει», με τον δικηγόρο του 32χρονου να κάνει λόγο για «κλασική περίπτωση παγίδευσης για να ωφεληθεί κάποιος άλλος».

«Αγνοούσα και το βάρος και το είδος των ναρκωτικών που μετέφερα. Με εκμεταλλεύτηκαν και με παγίδευσαν. Ηταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να το κάνω. Με συνέλαβαν πριν προλάβω να ακουμπήσω τη βαλίτσα, θα τη μετέφερα σε απόσταση 200 μέτρων», προσέθεσε.

Την ίδια ώρα, το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι Ελενα Πολυχρονοπούλου, σύμφωνα με τον Alpha, επαναλαμβάνει πως δεν γνώριζε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, έναν ισχυρισμό που επιβεβαιώνει ο συγκατηγορούμενος σύντροφός της.