O πατέρας του 6χρονου αγοριού που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ στην Πάτρα, συγκλονίζει με τα λόγια του για τα όσα έγιναν, ενώ την ίδια ώρα στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ τη στιγμή του ατυχήματος.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα «thebest», ο πατέρας του 6χρονου δήλωσε ότι το παιδί του νοσηλεύεται διασωληνωμένο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

Βίντεο: Η συγκλονιστική στιγμή του ατυχήματος στον αγώνα καρτ
Ο πατέρας του 6χρονου εξήγησε ακόμα ότι δεν έχει δει βίντεο από τη στιγμή που συνέβη το μοιραία καθώς και ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για το παιδί του. «Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το καρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε». Ο ίδιος ανέφερε ότι η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το παιδί ευτυχώς δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι του.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο», είπε. Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του πατέρα, έξω από τη ΜΕΘ Παίδων, βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, ενώ το παιδί, από τη στιγμή που διεκομίσθη, ανέλαβε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης.