Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν καλές εξελίξεις και σταθεροποιητικές τάσεις, μετά από ένα όχι και τόσο εύκολο διάστημα. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής θα καθυστερεί αρκετά τον τρόπο της επικοινωνίας, έως τις 3 Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη αν και ακόμη βρίσκεται στο αφιλόξενο για εκείνη ζώδιο του Σκορπιού, θα δεχθεί στο τέλος της εβδομάδας, την θετική ενέργεια του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα. Τα καλά αστρολογικά νέα συνεχίζουν με τον Ήλιο και τον Άρη, να δέχονται θετική ενέργεια από τον πλανήτη του καθήκοντος, Κρόνο. Έτσι αυτή η εβδομάδα, θα έχει κάποια καλά γεγονότα, που θα απαλύνουν τις εντάσεις που ζήσαμε στην καρδιά του Σεπτέμβρη.

ΚΡΙΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, ο Ήλιος και ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, από την μια σας κάνει να εκνευρίζεστε με τις συμπεριφορές των άλλων, από την άλλη η Κρόνια επαφή, σας κάνει περισσότερο σκεπτόμενους πριν δράσετε. Τα οικονομικά, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκονται σε μία θετική τροχιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα γλυκάνει αρκετά την καθημερινότητα σας και θα σας απαλλάξει από τις ανασφάλειες που είχαν γεννηθεί μέσα από κάποιες επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν μία καλή πορεία και θα ευνοηθείτε μέσα από νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά θετική η εβδομάδα αυτή για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, όπου θα απολαύσετε τις επιλογές σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνει πιο δραστήρια, αλλά όχι επιπόλαια. Ο ανάδρομος Ερμής, θα φέρει αυτή την περίοδο στην ζωή σας, πρόσωπα από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα μέσα της εβδομάδας, θα έχετε μία αρκετά καλή εξέλιξη στην συναισθηματική σας ζωή. Η οικογένεια, αλλά και οι στόχοι σας θα έχουν μία γρήγορη επαναφορά, ακόμη και σε πράγματα που αποτελούν το μακρινό παρελθόν σας. Κάποιες οικονομικές σας δραστηριότητες, θα έχουν καλή πορεία.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να είστε πιο άμεσοι με την επικοινωνία σας, κυρίως σε εσάς που το προηγούμενο διάστημα δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε κάποια συμφωνία, ή μία πνευματική σας εργασία. Θετικά γεγονότα με ένα οικογενειακό σας θέμα, ή ένα ζήτημα που αφορά ένα ακίνητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη, οπότε φροντίστε κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου να κάνετε [έξυπνες] κινήσεις, που θα σας φέρουν οικονομικά κέρδη. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή  θα γίνει πιο έντονη, αλλά πρέπει να ρυθμίσετε κάποια χρέη που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΖΥΓΟΣ

Για σας που αυτές τις μέρες έχετε γενέθλια, θα υπάρξει η θετική ενέργεια του Ήλιου, σε συνδυασμό με την σταθεροποιητική ενέργεια του Κρόνου. Ο Άρης επίσης στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να μην βγάζει την πιο καλή του ενέργεια, αλλά συμμετέχει και εκείνος με πολύ καλές πλανητικές όψεις.  Έτσι το ζύγισμα θα είναι σωστό και η εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα που θα σας απασχολήσουν, θα έχουν να κάνουν με το άμεσο παρελθόν και άτομα από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, πολλά θέματα που θα σας απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, αλλά και την υγεία σας. Ίσως μάλιστα βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί, με μία πιο [εσωτερική], ψυχική αναζήτηση. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα νέα είναι αρκετά καλά και απολαύστε αυτές τις μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ κοντά σε μία προσωπική επιτυχία, αλλά αυτές τις μέρες η κοινωνικότητα σας θα σας δώσει καλές προδιαγραφές για να βάλετε στην ζωή σας, πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν προς μία επαγγελματική κατεύθυνση. Η συναισθηματική σας ζωή θα σας δώσει ανέλπιστες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά νέα είναι πολύ κοντά σας, κυρίως για εσάς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, όπου θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές. Οικονομικές ευκαιρίες θα σας βγάλουν από περιορισμούς και αναστατώσεις, ενώ καλό είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας εκτιμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεχάστε αυτή την εβδομάδα την πίεση που είχατε υποστεί το προηγούμενο διάστημα και προχωρήστε με θάρρος στα σχέδια, που είχαν παγώσει. Μία μετακίνηση σας, ή μία πνευματική σας εξέλιξη, θα σας δώσει προσωπική ικανοποίηση με το παραπάνω. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, μία επαγγελματική επιτυχία είναι σε εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Πνίγεστε μέσα στα συναισθήματα σας και καλό είναι να μην είστε τόσο δοτικοί και συναισθηματικά ευάλωτοι. Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν μία βοηθητική [προσφορά] από το σύμπαν και έτσι θα νιώσετε καλύτερα. Αν έχετε συζητήσει για ένα οικονομικό θέμα, ή συμφωνία, οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη, θα σας αποζημιώσουν, με τον καλύτερο τρόπο.