Πολύ κοντά ήρθαν η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η κατηγορούμενη για την επίθεση της με βιτριόλι, όταν η έδρα διέκοψε για λίγη ώρα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συγκλόνισε με τα όσα είπε, κοιτώντας κατάματα την 36χρονη της είπε: «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει…».

Και συνέχισε: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις να παίζεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες… Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε άρχισε να φωνάζει: «φίδι, τολμάς και την κοιτάς;».

Η δίκη, τελικά, διακόπηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αμέσως μετά την έξοδό της από το δικαστήριο αναφέρθηκε στα υπονοούμενα που άφησε η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Θέλω να πω, με αυτό που πληροφορήθηκα γι΄’ αυτό που ψέλλισε, επειδή μου είχε κλείσει την οπτική επαφή ο αστυνομικός, να σταματήσει να παίζει θέατρο. Να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης», τόνισε η ίδια.

«Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι συνεχίζει να παίζει θέατρο και δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Οσα χρόνια και να κάτσει φυλακή, όταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει», πρόσθεσε.