Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου, έχει να δείξει πολλά πρόσωπα και σίγουρα δεν θα μας αφήσει χαλαρούς και ανέμελους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο έχει πολύ έντονη ενέργεια, που όμως δεν θα διοχετεύεται με τον πιο σωστό τρόπο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι πιο δημιουργικό και πιο ευχάριστο, όχι όμως εύκολο, εφόσον θα χρειαστεί και την δική μας προσπάθεια, για να μας δώσει το παραπάνω, που ο καθένας από μας προσδοκά. Μας βοηθά να αντλήσουμε δύναμη και να βάλουμε σε σειρά την ζωή μας, μέσα από προκλήσεις που θα παρουσιαστούν.

Ξεκινάμε με την Αφροδίτη την πρώτη μέρα του μήνα, να βρίσκεται σε όψη με τον Δία, αλλά και τον Πλούτωνα, όπου προκαλεί ευφορία και αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι [ Ταύρος, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες, του τρίτου δεκαημέρου]. Γενικότερα, το ξεκίνημα του Οκτώβρη φέρνει οικονομική άνθηση και νέες γνωριμίες, που θα έχουν το στοιχείο της υλικής σταθερότητας. Στην συνέχεια όμως η Νέα Σελήνη στις 6/10, ενεργοποιεί την ανάγκη μας για να μοιραστούμε και να νιώσουμε [ομάδα], αλλά αυτό θα εμποδιστεί από κακές και σπασμωδικές συμπεριφορές, ενώ την περίοδο αυτή θα γίνουν πολλά νέα ξεκινήματα, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια από το παρελθόν. Την Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα την χαρακτηρίσω, εκρηκτική, όπου θα θα είναι η αιτία, να [σπάσουν] κάποιες σχέσεις, να υπάρξουν εντάσεις και παράπονα και όπως θα αποδειχθεί, ήταν καλά [σκεπασμένα], αλλά όχι ανύπαρκτα.

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο στις 8/10 και περνά στο ζώδιο του  Τοξότη. Έτσι θα δούμε τις ενέργειες να αλλάζουν, να γινόμαστε πιο χαλαροί με τις σχέσεις μας και να μην λειτουργούμε εμμονικά.

Στις 10/10, η τριπλή σύνοδος, Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή, φέρνει αναταραχή στην επικοινωνία, προβλήματα στις σχέσεις, έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των ανθρώπων, ατυχήματα και γενικότερα χρειάζονται μεγάλη προσοχή το επόμενο διάστημα, στο τι λέμε και στο τι υπογράφουμε.

Στις 13/10 έως 20/10 έχουμε μία σημαντική σταθεροποίηση των οικονομικών μας, αλλά και των σχέσεων μας. Είναι η στιγμή όπου  θα απολαύσουμε μία καλή περίοδο, καλών επενδύσεων και ήρεμων γεγονότων. Η Πανσέληνος στις 20/10, ανήκει σε αυτή την εξαιρετικά ανανεωτική περίοδο, με πολύ καλές όψεις που συμβαίνουν αυτή την μέρα, όπου φροντίζουν την ενέργεια να ρέει με αισιοδοξία.

Το σκηνικό αλλάζει πάλι στις 22 και 23/10, όπου θα υπάρξει μία έντονη όψη Άρη, Πλούτωνα.  Η βία και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, όπως επίσης οι αποκαλύψεις αυτών των ημερών, θα μας σοκάρουν και θα μας δημιουργήσουν ανασφάλεια.

Στις 27/10 η Αφροδίτη σε δύσκολη πλανητική όψη με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί εξαπατήσεις, κακή εκτίμηση των πραγμάτων αλλά και των προσώπων. Είναι η χρονική στιγμή που  έχουμε ανάγκη να βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα από τις δικές μας ανάγκες, αγνοώντας την πραγματικότητα. Ο μήνας τελειώνει με το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Κρόνος  με τον Ήλιο στον Σκορπιό, μία απαιτητική όψη, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο να χαλαρώσουμε. Τα ζώδια που επηρεάζει είναι του Σταθερού Σταυρού, [Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο], του δευτέρου πενθημέρου. Επίσης ο Άρης την τελευταία μέρα του μήνα, περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου η μετακίνηση αυτή, σημαίνει και μία διαφορετική ενέργεια γύρω μας. Έτσι μπαίνουμε σε μία πιο ξεκάθαρη περίοδο, όπου γίνονται οι στόχοι μας πιο συγκεκριμένοι, νιώθουμε δυνατοί και ακόμη μέσα από δυσκολίες, απολαμβάνουμε τις νίκες μας.