Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εμφανίστηκε η νέα συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για την υπερασπιστική γραμμή που πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής ο ηθοποιός λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τα όσα πει ο πελάτης της θα γοητεύσουν.

«Ο εντολέας μου θέλει να ακουστεί δημόσια ότι είναι αθώος, ότι εξακολουθεί να εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη, που για εκείνον είναι μονόδρομος. Η δικαιοσύνη και η ζωή δεν έχει αδιέξοδα. Δηλώνει αθώος, πιστεύει πως η δικαιοσύνη θα εξετάσει τις καταγγελίες χωρίς να επηρεάζεται και με μεγάλη προσοχή. Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει κατά καιρούς στη δημοσιότητα και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεδίκες και δεν θα την κάνουμε.

Θέλω, όμως, να πω στον κόσμο ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία, συγκλονιστικά και γνωστά και καινούργια, τα οποία συνδυαστικά αθωώνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έχετε ξανασυναντήσει βιασμό που το θύμα να τον θυμηθεί με τη βοήθεια του κοινού; Θα υπάρξει απάντηση από τον εντολέα μου και νομίζω ότι θα σας γοητεύσει η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη».