Με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας της Covid-19, θα διεξαχθεί το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Οι εργασίες του συνεδρίου είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν από τις 14 έως 16 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης, στη Θεσσαλονίκη.

Για το λόγο αυτό, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής παρατηρητών, εντός της αιθούσης του συνεδρίου. Αντίθετα θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες είτε διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΕΔΕ, είτε σε χώρο εκτός της κεντρικής αίθουσας, με χρήση ψηφιακών μέσων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, στην αίθουσα του συνεδρίου θα είναι μόνο τα μέλη της Γενικής Συνέλευσής της, των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ), καθώς και τα μέλη των Εποπτικών Συμβουλίων των ΠΕΔ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορούν και εκείνοι να συμμετάσχουν δια ζώσης είναι, σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, είτε να έχουν εμβολιαστεί πλήρως είτε να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό τους τελευταίους έξι μήνες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ