Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη στο αξίωμα του προέδρου της Οργάνωσης, έχοντας συγκεντρώσει το 87% των υπογραφών των συνέδρων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση: “Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, η ΟΝΝΕΔ αποτέλεσε σημείο αναφοράς πραγματοποιώντας εμβληματικές δράσεις, καταθέτοντας πλήθος προτάσεων που έγιναν νόμοι του κράτους, συναντώντας νέους από όλο τον παραγωγικό ιστό σε κάθε πόλη και κάθε γειτονιά της χώρας. Δώσαμε και δίνουμε τη μεγαλύτερη μάχη της γενιάς μας, ξεκινώντας εκστρατεία για την αναγκαιότητα και την ασφάλεια του εμβολιασμού».

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια δώσαμε φωνή σε όλες τις νέες και όλους τους νέους που καθημερινά εργάζονται, παράγουν, δημιουργούν, ονειρεύονται. Σε όλους εκείνους με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα: ότι στην Ελλάδα του 2030 πρωταγωνιστές θα είμαστε εμείς. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, στο πλευρό των νέων όλης της χώρας, ακούγοντας τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους για το αύριο. Ενωμένοι δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μεγαλύτερη μάχη που καλείται να δώσει η γενιά μας, στηρίζοντας την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, για να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας. Στις τολμηρές μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, ήμασταν στην πρώτη γραμμή. Είμαστε υπερήφανοι που προτάσεις μας γίνονται νόμοι του κράτους. Και σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ξεχάσαμε στιγμή εκείνους που μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Γιατί για εμάς, ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελούν στάση ζωής. Η Ελλάδα άλλαξε και μέρα με τη μέρα συνεχίζει να αλλάζει, με τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο. Συνεχίζουμε με στόχο το μέλλον, ένα μέλλον που έχει τη δική μας φωνή».