«Δεν έχω απολύτως καμία εμπλοκή» ξεκαθάρισε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για τη φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση με καρτέλ ναρκωτικών.

«Όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις Αρχές, στις εισαγγελίες. Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου» είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς πώς έμαθε για την εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα ναρκωτικών, λέει: «Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά. Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου. Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα από τους δημοσιογράφους και τα σήκωσα όλα γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι. Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα».

Σε ερώτηση για τις τηλεφωνικές κλήσεις τόσο γενικά όσο και ειδικά για τον λιμενικό, ο ηθοποιός είπε πως: «Βεβαίως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (τον λιμενικό που εμπλέκεται) μιλάω. Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με όλους. Ο αξιωματικός του λιμενικού που εμπλέκεται έχει μία σύζυγο που ήμασταν μαζί στις εκλογές. Έχουμε οικογενειακή φιλία. Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά. Καμία απολύτως».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι: «Ένας άνθρωπος που έχει κάνει τρία αποτυχημένα ablation πριν από 20 χρόνια, και πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή, αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός πει ότι δεν θα πεθάνω, ας το καταθέσει δημόσια».

«Είμαι ένας διαφανής άνθρωπος, χωρίς σκοτεινή πλευρά. Περίμεναν ότι θα αντιδράσω, θα δείρω κάποιον για να με έχουν στο χέρι. Αλλά θα καταλάβουν όλοι πόσο ανόητοι είναι», πρόσθεσε ο πρώην δήμαρχος της Στυλίδας.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως όποιος προσπαθεί να τον εμπλέξει στην υπόθεση αυτή, πέφτει σε τοίχο και πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.