Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο στις 20 Οκτωβρίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, στις 27 μοίρες, δηλαδή στο τρίτο δεκαήμερο και κορυφώνεται στις 16. 56 μμ ώρα Ελλάδας.

Ο Ήλιος στον Ζυγό και η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, θα διογκώσουν το ΕΓΩ (Κριός), με το ΕΜΕΙΣ (Ζυγός), δύο δυνάμεις που θα μας απασχολήσουν και θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και αναφορές στο που βρισκόμαστε και ποιους έχουμε επιλέξει να βρίσκονται δίπλα μας. Σε αυτό το φεγγάρι θα συμμετέχει η δύσκολη παρουσία του Άρη και του Πλούτωνα.  Επομένως αυτή η Πανσέληνος είναι αρκετά έντονη και εκδικητική, όπου, ο πολέμιος Άρης, μάχεται φανερά και ξεκάθαρα, με τον βασιλιά του σκότους Πλούτωνα, που κρύβει τα όπλα του και ενεργεί υπόγεια, σκοτεινά, με φθόνο και σκοτεινά ένστικτα. Έτσι οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως, με κρυφές ενέργειες που θα αποκαλυφθούν αργότερα, ή με φανερή πρόθεση, να διαλύσουν ότι δεν είναι χτισμένο σε γερές βάσεις.  Καλό είναι να προσέχουμε και να αποφεύγουμε, εκείνους που μας βγάζουν ότι κακό και πληγωμένο μπορεί να βρίσκεται μέσα μας. Οι τοξικές συμπεριφορές είναι εκείνο που θα αναδείξει αυτή η περίοδος.

Εκείνοι που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο, είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως}, του τρίτου δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια….

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, θα σας αλλάξει ριζικά, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας. Είναι η περίοδος που θα κάνετε τον απολογισμό σας, θα αναρωτηθείτε τι σας δένει με τον – την σύντροφό σας. Θα σκεφτείτε ότι το να αναλώνεστε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και αυτό σας φέρνει πολύ πίσω στην εξέλιξη σας. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, η ένταση αυτής της Πανσελήνου, θα σας δημιουργήσει μικροατυχήματα, αλλά και δυσκολίες όπου και θα πρέπει να κοντρολάρετε τις αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα φέρει πολύ έντονο παρασκήνιο στην ζωή σας, που σίγουρα δεν θα είναι ήρεμο, αλλά ούτε και ακίνδυνο. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση, γιατί παραμονεύουν κάποια εχθρικά προς εσάς πρόσωπα, που δεν θα σταματήσουν μέχρι να κερδίσουν αυτό που θέλουν, δηλαδή να σας βλάψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να δημιουργεί  γενικότερα μία δύσκολη περίοδο, αλλά εσάς θα σας βοηθήσει να κτίσετε και να σταθεροποιήσετε, ακόμη και σε ασταθείς συνθήκες, τα όνειρά σας. Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να απαλλαγείτε από το δύσκολο παρελθόν. Βιώνετε μία καλή περίοδο και θα το καταλάβετε με τα γεγονότα που θα ζείτε, από εδώ και πέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σας φέρνει πολλές υποχρεώσεις, τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και στον τομέα της εργασίας σας. Θα έχετε έντονο στρες, γιατί θα βλέπετε ότι όλα εναντιώνονται στις προσπάθειες σας και νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Ίσως μάλιστα, εσείς που έχετε γεννηθεί από 18 έως 22 Ιουλίου, να έχετε έναν χωρισμό ή μία έντονη αντιπαράθεση.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα φορτισμένη με ένταση και χρειάζεται καλή διαχείριση των έκρυθμων καταστάσεων, που θα παρουσιάζονται. Μην ρισκάρετε και μην εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, που το μόνο που θα κερδίσετε, είναι ότι θα  χάσετε το δίκιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε μία αρκετά φορτισμένη περίοδο, με την Πανσέληνο στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα έχετε κυρίως την ανησυχία των οικονομικών σας πόρων. Βέβαια την μεγαλύτερη ένταση θα ζήσετε εσείς που έχετε γεννηθεί από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου, όπου καλείστε να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει κατά το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονά σας, δηλαδή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου οι σχέσεις σας μπαίνουν σε περίοδο που όλα πλέον βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι η στιγμή που κάποιοι θα έρθουν να σας θυμίσουν τα λάθη που έχετε κάνει  και καλείστε να πάρετε τις αποφάσεις, ή να αντιδράσετε βάζοντας τα όρια σας, ή να υποταχτείτε σε μία άνιση σχέση, ή συνεργασία. Σίγουρα θα έχετε έντονα γεγονότα εσείς που έχετε γεννηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος δημιουργεί μία ένταση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα υπάρξουν ανησυχητικά θέματα με την υγεία σας.   Το επόμενο διάστημα, που θα είναι η περίοδος των γενεθλίων σας, θα είναι αρκετά έντονο και χρειάζεστε να έχετε υγεία στο σώμα και το πνεύμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ έντονη Πανσέληνος για σας, που ενώ βρίσκεται σε συμβατό ζώδιο με το δικό σας, θα βγάλει πολύ ένταση και ανατροπές στην καθημερινότητα σας, που δεν θα περιμένατε. Ίσως μάλιστα να εμπλακείτε σε μία οικονομική υπόθεση, που θα σας δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκετε και εσείς στα ζώδια που θα έχετε δυσκολίες αυτή την περίοδο, λόγο των πλανητικών όψεων που δεν σας επιτρέπουν ακόμη να ζήσετε πιο ήρεμα. Η Πανσέληνος, έχει τόση ένταση προς το δικό σας ζώδιο, που αναμφίβολα θα νιώσετε την παρουσία της. Ίσως μάλιστα να έχετε παλιές πληγές που πρέπει να κλείσετε, βάζοντας τα ψυχικά σας αποθέματα σε ενέργεια. Για σας που έχετε γεννηθεί το τελευταίο πενθήμερο, να προσέχετε και την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και αυτή η Πανσέληνος στον Κριό δεν θα σας [ενοχλήσει] ιδιαίτερα, όσο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, έχετε και εσείς να πάρετε μία κούραση και μία ένταση, που πολλές φορές δεν θα καταλαβαίνετε από που έχει προέλθει. Επίσης, να είστε φειδωλοί στις δηλώσεις σας, γιατί μπορεί να προκαλέσετε αντιπαραθέσεις, χωρίς να έχετε αυτή την πρόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, να είναι η ολοκλήρωση μίας οικονομικής, ή νομικής αντιπαράθεσης, με τα καλά ή άσχημα αποτελέσματά της, ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο.  Έτσι μην αφήσετε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν, εφόσον όλα έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σας λένε, ή τώρα ή ποτέ.