Θέμα λίγων ωρών θεωρείται πλέον η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

με ορισμένες πληροφορίες να τοποθετούν τις ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα το βράδυ στις οχτώ στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του κ. Παπανδρέου να βρίσκεται ήδη σε φάση συλλογής υπογραφών από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής καθώς αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία που οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει την υποψηφιότητά τους με τις απαιτούμενες υπογραφές.

Ο κ. Παπανδρέου έχει επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη και αναμένεται πριν τις ανακοινώσεις να ενημερώσει και τη Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα αυτή την ώρα οι πληροφορίες θέλουν να πραγματοποιείται σύσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου υπό τον πρώην πρωθυπουργό με τους στενούς του συνεργάτες.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης της δικής του υποψηφιότητας κατέθεσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ στη διαδικασία συλλογής υπογραφών μέχρι αύριο βρίσκονται οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης των δικών τους υποψηφιοτήτων έχουν καταθέσει ήδη οι Αντρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Νίκος Ανδρουλάκης.