Νέα κακοκαιρία περιμένουμε στη χώρα από την Παρασκευή στα δυτικά τμήματα, με έντονες βροχοπτώσεις, όπου μέχρι το βράδυ θα έχουν καλύψει όλη τη δυτική Ελλάδα με μπόρες και καταιγίδες.

Το Σάββατο, τα σύννεφα θα γίνουν περισσότερα και θα καλύψουν όλη τη χώρα, εκτός από την Κρήτη και τα πολύ νοτιοανατολικά τμήματα της χώρας. Στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε ξανά βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι έντονα στα Επτάνησα.

Την Κυριακή, θα έχουμε ακόμη περισσότερες συννεφιές, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όπου θα δώσουν μέτριας έντασης βροχοπτώσεις. Οι περισσότερες και πιο έντονες, θα σημειωθούν στα δυτικά, βορειοδυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, ενώ στη Θράκη,  λόγω βοριάδων που θα εισβάλουν από τα βορειοανατολικά, θα υποχωρήσει αισθητά η θερμοκρασία στην περιοχή.

Έντονη κακοκαιρία θα έχουμε και στην Αττική, κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα, με τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα είναι σε αισθητή πτώση από την Κυριακή, με τους άνεμους στα πελάγη να φτάνουν τα 5 με 7 μποφόρ.