Αήθη χαρακτήρισε ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, την επίθεση που έκανε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook, στον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

«Αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας», τόνισε με νόημα ο Υπουργός και συνέχισε, «ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν», καταλήγοντας, πως ο Π. Πολάκης, είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικο κίνημα.

Η ανάρτηση που πυροδότησε την αντίδραση Πλεύρη, έκανε λόγω για τις ευθύνες του Σ. Τσιόδρα για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό με αφορμή την επανεμφάνιση χθες του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, ώστε να παρουσιάσει στοιχεία ανάλυσης για τα αποτελέσματα των εμβολιασμών στη χώρα μας.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτακη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ,για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!
Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!(φωτο1-2)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!»