Ο μήνας ξεκινά με μία πολύ έντονη Νέα Σελήνη, στις 4 Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 23.15 ώρα Αθήνας. Επηρεάζονται τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), όπου συμμετέχουν οι πλανήτες, Ουρανός και Κρόνος. Η Σελήνη με τον Ήλιο, θα βρίσκονται στις 12,40 μοίρες στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ακριβέστατη αντίθεση με τον πλανήτη του απρόοπτου. Θα δημιουργηθεί μία έκρυθμη καθημερινότητα, με πολλές ανατροπές, με σοκαρίστηκες αλήθειες και γενικότερα το απρόβλεπτο έχει την τιμητική του. Η επιρροή αυτού του φαινομένου είναι 14 μέρες πριν και μετά, ενώ μία βδομάδα πριν και μετά, θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα γεγονότα.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι καιρός να κάνουμε εκκαθάριση στην ζωή μας από τοξικά πρόσωπα, να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, μέσα από ένα εσωτερικό σοκ που μπορεί να υποστούμε. Για σας κυρίως που έχετε γεννηθεί 2 – 3 – 4 Μαΐου,  4 – 5 – 6 Αυγούστου,  4 – 5 – 6 Νοεμβρίου,  1 – 2 – 3 Φεβρουαρίου, θα είστε περισσότερο εκτεθειμένοι, στην Νέα Σελήνη.

Γενικότερα, επειδή όλοι μας έχουμε έναν τομέα που επηρεάζεται αυτή την περίοδο, θα εστιάσουμε την δυναμική μας, σε εκείνο το σημείο που μπορεί να χρειάζεται ενδυνάμωση, αλλά και να πάρουμε τα καλά που μπορεί να έρθουν από επανεκκίνηση μιας κατάστασης, ή γενικότερα των απόψεων μας έως τώρα.

ΚΡΙΟΣ

Στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, όπου σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, να αναγεννηθείτε μέσα από συμβολικούς [θανάτους], που μπορεί να έχουν συμβεί στην ζωή σας. Επίσης ο τομέας των οικονομικών, θα σας απασχολήσει και εκεί θα πρέπει να αποφύγετε κάθε ρίσκο και παρορμητική κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει να αντιδράσετε, να επαναστατήσετε σε μία σχέση που μέσα σας έχει τελειώσει. Είναι η στιγμή της αναθεώρησης των μέχρι τώρα σταθερών σας σημείων, σχέσεων, καταστάσεων. Γυρίστε την σελίδα, όταν κάτι δεν είναι μέσα στις δικές σας επιθυμίες. Εσείς του δευτέρου και τρίτου πενθημέρου, θα νιώσετε πιο έντονη από κάθε άποψη αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η εργασία και η καθημερινότητα σας, θα υποστούν αλλαγές. Νέα δεδομένα έρχονται και θα πρέπει να κάνετε νέα σχέδια και εντελώς νέες καταστάσεις ανοίγονται μπροστά σας. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε και με την φροντίδα του σώματος σας, αλλάζοντας τις βλαβερές συνήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η προσκόλληση στο παρελθόν είναι η Αχίλλειος πτέρνα σας. Θα καταλάβετε ότι όλα αλλάζουν γύρω σας και το να γαντζώνεστε σε παλιές συνήθειες, είναι μία κίνηση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση και θα σας αφήσει πίσω. Εστιάστε την προσοχή σας στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Νέα δεδομένα στην οικογένεια, στο σπίτι σας και σε κάθε ακίνητο που σας απασχολεί. Είναι καιρός να δημιουργήσετε, την δική σας [φωλιά], με τον άνθρωπο σας, ή μία επαγγελματική στέγη, που την θεωρείτε σπίτι σας. Τα εμπόδια θα σας δυναμώσουν και θα νιώσετε πιο δυνατοί να τα αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο, θα έχετε έντονη επικοινωνία, ιδέες και γενικότερα επαφή με αρκετό κόσμο που ξέρετε ότι αυτό θα εκτονώσει την ένταση που νιώθετε μέσα σας. Βέβαια η νοητική υπερένταση δεν θα σας επιτρέψει να φροντίζετε την υγεία σας, όπου θα έχετε λίγο ύπνο και ακόμη πιο λίγη ξεκούραση.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, σας δημιουργεί την αίσθηση της αστάθειας. Είναι η περίοδος που θα αναλογιστείτε τα οικονομικά λάθη, αλλά και τις συναισθηματικές σας [παραλήψεις], σε πρόσωπα που θα έπρεπε να είναι τώρα κοντά σας και δεν είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, με τον εκρηκτικό πλανήτη Ουρανό απέναντι σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να αλλάξετε, πρώτα τον εαυτό σας και μετά να κάνετε τις προσωπικές σας επιλογές. Αν είστε σε σχέση, ιδίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, να περιμένετε οπωσδήποτε κάποιες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας προκαλεί ψυχικό πόνο, αλλά και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο, σε ότι κάνετε και θεωρείτε ότι θα μείνει κρυφό, όπως επίσης και στην υγεία σας, όπου αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσει έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοέμβρη, θα σας δώσει νέα δεδομένα στις γνωριμίες σας, στο φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και τα πρόσωπα που σας δένουν κοινοί στόχοι. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα θελήσουν να σας αλλάξουν την μέχρι τώρα ζωή σας. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα δεδομένα στον εργασιακό σας χώρο, όπου οι φιλοδοξίες σας είναι σε καλό δρόμο, όμως μέχρι την ολοκλήρωση τους θα έχετε πολλές εναλλαγές. Η οικογένεια θα εναντιωθεί στα σχέδια σας και θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη για να επιβληθείτε στο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρειάζεστε την βοήθεια και σωστές συμβουλές προσώπων, που μπορούν να ξεκλειδώσουν τις λύσεις των προβλημάτων σας. Ένα ταξίδι, μετακινήσεις, ή κάποια πρόσωπα από μακρυά, φέρνουν τις ανατροπές στην ζωή σας και μαθαίνετε αλήθειες που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.