Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παίρνει θέση για τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αναχαίτιση της «έκρηξης» κρουσμάτων και εξαπολύει τα «πυρά» του.

Έτσι, ο καθηγητής της Πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, επικρίνει τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου, ενώ χαρακτηρίζει ειρωνικά τα μέλη του «επιδημιολόγους» στοχεύοντας σε συγκεκριμένους υπουργούς.

Μάλιστα, διευκρινίζει ότι το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να ασκούν τα καθήκοντα που τους έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους «εκεί που χρειάζεται».

Αναλυτικά, η ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος, μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και έχουν ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων:

«Οι ειδικοί “επιδημιολόγοι” του υπουργικού συμβουλίου καλό θα ήταν να επικεντρωθούν στα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο πρωθυπουργός. Και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους εκεί που χρειάζεται. Τα πολλά λόγια είναι περιττά».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου: