Μία μέρα μετά την Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Σκορπιού, περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια θέση που δίνει στις σχέσεις, ωριμότητα και ξεκάθαρα όρια. Συνήθως η Αφροδίτη παραμένει σε ένα ζώδιο τέσσερις εβδομάδες, αλλά αυτή την φορά θα παραμείνει στην νέα της θέση τέσσερις μήνες, δηλαδή έως τις 5 Μαρτίου 2022. Ο λόγος είναι ότι θα έχει φαινομενικά ανάδρομη πορεία, που θα ξεκινήσει από τις 20/12/2021 και θα ολοκληρωθεί στις 28/1/2022. Είναι καιρός να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μας και να υπάρξουν εξελίξεις μέσα από την προσωπική μας ζωή. Τα ζώδια που ευνοούνται από την νέα αυτή θέση της Αφροδίτης, είναι τα ζώδια της Γης.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, αυτή η νέα θέση της Αφροδίτης, είναι στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, όπου είναι το υψηλότερο σημείο στο ωροσκόπιο σας και δείχνει την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Όσο θα είναι η Αφροδίτη σε ορθή πορεία, να κάνετε πράγματα που χρειάζονται αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι μία πολύ καλή θέση για σας, όπου η μεγάλη διάρκεια της, [4 μήνες], θα ανοίξει τους ορίζοντες σας, πνευματικούς, συναισθηματικούς, αλλά και γεωγραφικούς. Έως τις 5 Μαρτίου 2022, θα έχετε πολλές δυνατότητες που δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας, η νέα θέση της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Αιγόκερω, για 4 μήνες, θα βρεθεί σε έναν νευραλγικό τομέα, που αποτελεί κινητήριο δύναμη, αυτόν των οικονομικών σας, αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Όσο θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, θα έχετε να απολαύσετε την αφθονία σε κάθε υλική σας επιδίωξη. Προσοχή θα δώσετε όταν θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στην νέα της θέση, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει 4 μήνες. Την περίοδο αυτή, οι σχέσεις και οι συνεργασίες, θα γίνουν το πεδίο της δράσης σας, φέρνοντας ευκαιρίες, αλλά και πισωγυρίσματα σε κάποιες σχέσεις σας, που δεν έχουν γίνει ακόμη ξεκάθαροι οι λόγοι απομάκρυνσης.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη θα βρεθεί στον τομέα της εργασία σας, της υγείας, αλλά και των καθημερινών σας απασχολήσεων. Η Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα για 4 μήνες, θα γίνει η αιτία, να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε και να βάλετε μία σειρά στην διατροφή σας, αλλά και σε κάθε τι που θα βοηθήσει, την καλυτέρευση της εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης, από τις 5/11/2021 έως 5/3/2022, θα σημαίνει για εσάς μια πολύ δυνατή περίοδο, σε θέματα παιδιών, δημιουργίας, φήμης, γνωριμιών και συναισθηματικών σχέσεων. Θα ανοιχθεί μπροστά σας μία εξαιρετικά όμορφη περίοδος, όπου δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, να διασκεδάσετε και να γίνεται περισσότερο αγαπητοί στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα παραμείνει για 4 μήνες, εστιάζοντας σε πρώτο πλάνο, στην οικογένεια και τις γενικότερες ασχολίες του σπιτιού σας. Ίσως να παρουσιαστούν κάποια θέματα που μπορεί να είναι ετεροχρονισμένα, αλλά να πρέπει να τα φροντίσετε, για να έχετε όμορφο το περιβάλλον σας και ευτυχισμένα τα πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η παραμονή της 4 μήνες, λόγο και της ανάδρομης πορείας της, θα σας δώσει μία παραπάνω φροντίδα, ακόμη και αν βρίσκεστε σε περίοδο δυσκολιών. Οι γνωριμίες, οι μετακινήσεις, οι σπουδές, οι σχέσεις σας με τους άλλους, είναι η προστασία σας, σε ότι σας προκαλεί ανησυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό σας τομέα, είναι ένδειξη καλυτέρευση των οικονομικών σας, που θα προκύψουν από την εργασία σας. Βέβαια η παραμονή της εκεί, θα έχει διάρκεια 4 μήνες, όπου όταν θα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να έχετε πειθαρχία, στο να μην ξοδεύετε παραπάνω χρήματα από ότι κερδίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά για σας μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος, όπου η Αφροδίτη διαλέγει το δικό σας ζώδιο, για να παραμείνει 4 μήνες. Έως τις 5/3/2022, θα απολαύσετε την προσωπική σας ζωή, θα καθαρίσετε το τοπίο, από πρόσωπα, που η παρουσία τους στην ζωή σας είναι επιζήμια, αλλά και θα έχετε την τύχη να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι η Αφροδίτη, από τις 5/11/2021, έως τις 5/3/2022, θα σας δημιουργήσει μία αρκετά πολύπλοκη προσωπική περίοδο, όπου καλό είναι να μην αφήσετε τους άλλους να σας μπλέξουν με καταστάσεις που θα σας απογοητεύσουν στο τέλος. Γενικότερα η προσωπική σας ζωή αυτό το διάστημα, θα έχει κάτι το ομιχλώδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, είναι μία ευνοϊκή θέση για να έρθετε κοντά με ανθρώπους, που σας ενώνουν, ίδιες αξίες και στόχοι. Η παραμονή της Αφροδίτης 4 μήνες στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε, αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αξίζουν να βρίσκονται κοντά σας.