Το ReGeneration, το μεγαλύτερο πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης για νέους και νέες πτυχιούχους, σε συνεργασία με τη Sunlight, εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας, προχώρησαν στην υλοποίηση του προγράμματος «ReGeneration Academy on Production Engineering, powered by Sunlight».

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα κατάρτισης στη Μηχανική Παραγωγή με στόχο την εκπαίδευση, εξειδίκευση, ενδυνάμωση και απασχόληση νέων πτυχιούχων, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα.*

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και την Sunlight και πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Athens Tech College. Απευθύνεται σε αποφοίτους Πολυτεχνικών Σχολών (Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Μηχανικούς Παραγωγής ή Περιβάλλοντος) και STEM (Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών), προσφέροντας στους υποψηφίους 90 ώρες εξειδικευμένης θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή στην Ακαδημία θα δώσει στους/στις πτυχιούχους τη δυνατότητα να συμβάλλουν ουσιαστικά στις διαδικασίες παραγωγής μιας εταιρείας, τόσο από επιστημονικής-τεχνικής πλευράς (ως μηχανικοί δηλαδή), όσο και από διοικητικής. Επίσης, να ενημερωθούν για όλα τα πεδία της βιομηχανικής παραγωγής, να εξελίξουν και να ενδυναμώσουν τις ικανότητές τους, δουλεύοντας δίπλα στους καλύτερους του κλάδου.

Πιστή στο όραμα να παρέχει ενέργεια που βασίζεται στη γνώση και να είναι πηγή ενδυνάμωσης, η Sunlight επενδύει στη δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών που θα συμβάλλουν στην αποστολή της εταιρείας να αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του: https://www.regeneration.gr/regen-academy/production-engineering-sunlight

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 23 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 6 εβδομάδες (13 Δεκεμβρίου 2021 – 4 Φεβρουαρίου 2022) και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης.

*Θα δοθεί προτεραιότητα σε υποψηφίους που διαμένουν στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς οι ευκαιρίες απασχόλησης αφορούν κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, σε θέσεις στην περιοχή.