Αποκάλυψη-σοκ από τη σύζυγο του οφθαλμίατρου για το παρελθόν της εικαστικού που επιχείρησε να τον δολοφονήσει!

Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτονται για το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, με δράστη 49χρονη εικαστικό και θύμα 68χρονο γιατρό, γνωστό οφθαλμίατρο των βορείων προαστίων.

Η δολοφονική επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού, το οποίο επιχείρησε μετά τους πυροβολισμούς να αρπάξει η 48χρονη εικαστικός αλλά εκείνο αντιστάθηκε.

Τώρα η Βρετανίδα σύζυγος του οφθαλμιάτρου, εμφανώς σοκαρισμένη αλλά και εξοργισμένη, μιλώντας στις κάμερες σήμερα το πρωί αποκάλυψε ότι η 48χρονη είχε στραφεί και κατά του ίδιου της του παιδιού.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί.

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα την πυροβολούσε η δράστις στην περίπτωση που ήταν κάτω και εκείνη η σύζυγος του οφθαλμίατρου απάντησε: «Ναι, γιατί ήταν το πρωί που έλειπε και η Μελίνα και ο Γιώργος. Πιστεύω ήταν για εμένα. Είχε έρθει και προχθές. Συνέχεια μας ενοχλεί. Έχουμε κάνει δικαστήριο, η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας πριν μερικά χρόνια».

Συνεχίζοντας η σύζυγος του οφθαλμίατρου διερωτήθηκε γιατί ήταν ελεύθερη η 49χρονη.

Παράλληλα είπε ότι εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή γιατί δεν μπορούσε να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.