Είναι μία αρκετά έκρυθμη εβδομάδα, με γεγονότα που φτάνουν στα όρια τις ασυνεννοησίας, τις έντονης αντιπαράθεσης και των παράλογων σκέψεων. Για σας που ανήκετε στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος), του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε σίγουρα μια γεύση από όλη αυτή την έντονη ενέργεια, που δυστυχώς δεν εκτονώνεται εύκολα. Μέσα σε μία ποσοτικά έντονη πλανητική εβδομάδα, έχουμε και μία Πανσέληνο, στις 19/11, στο ζώδιο του Ταύρου, όπου γίνεται και μερική έκλειψη, στις 27 μοίρες, στις 10.57 πμ ώρα Ελλάδας.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις, δεν έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια στην επιρροή τους, όπως οι Ηλιακές και γίνονται πιο έντονες οι ψυχολογικές μας μεταπτώσεις. Η συγκεκριμένη βρίσκεται κοντά σε αναιρετική μοίρα, όπου δείχνει την επιθυμία μας, μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις που βιώνουμε, να αποζητάμε την αλλαγή, μέσα από την προσωπική μας μεταμόρφωση.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, αυτές οι μέρες είναι αρκετά ανατρεπτικές, στα οικονομικά σας, αλλά και στα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο πρόσωπο. Είναι η περίοδος που θα χρειαστείτε την διαφάνεια σε κάθε τομέα, που νιώθετε εξάρτηση υλική και συναισθηματική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, στις 19/11, σας κάνει να βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα. Εδώ και αρκετό διάστημα, είστε πρωταγωνιστές μιας περιόδου, οπότε μην αφήσετε να σας παρασύρουν οι εύκολες λύσεις, αλλά να έχετε υπομονή και λογική, για να φτάσετε στην εξέλιξη σας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει, …αλήθειες που φοβάστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η εργασία, η υγεία και οι κρυφές σας σκέψεις και πράξεις, έρχονται να παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο, για το επόμενο διάστημα. Προσοχή σε ότι κρυφό και παράνομο, γιατί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου,  κάτι έχει αλλάξει στην ζωή σας, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα υποχρεωθείτε να επιλέξετε το ξεκαθάρισμα μιας δύσκολης κατάστασης, που ακόμη και αν σας προκαλεί πόνο, πρέπει να βάλετε τα όρια σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, αυτή είναι μία πολύ σημαντική περίοδος, όπου μέσα από τους προσωπικούς σας αγώνες και τις δικές σας αλήθειες, θα προχωρήσετε σε σημαντικά βήματα. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, θα σας φτάσουν σε οριακές καταστάσεις, που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, είναι μία περίοδος που τα γεγονότα μπαίνουν σε μία ζυγαριά, που από την μία υπάρχουν οι δυσκολίες και από την άλλη οι ευνοϊκές μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας. Όλα όμως ισορροπούν στο τέλος και βρίσκονται οι λύσεις που χρειάζεστε, ακόμη και μέσα από μία εσωτερική πάλη.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι μέρες αυτές είναι μία δοκιμασία, σε κάθε σταθερή σας βάση. Μπορεί επίσης να βρεθείτε κοντά σε κάποιες αναγκαστικές οικονομικές αλλαγές, που θα έχουν το στίγμα, της πορείας σας, έως τώρα, δηλαδή πόσο καλά μέχρι τώρα διαχειριστήκατε τα χρήματα σας ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τα τέσσερα πιο πολυσυζητημένα ζώδια, λόγο των πλανητικών επιρροών. Έτσι θα πρέπει να κάνετε μία αναγκαστική [στάση], ώστε να δείτε την ζωή σας μέχρι εδώ. Να νιώσετε τα σωστά ή τα λάθη, απέναντι στον εαυτό σας και τους άλλους, κάτι που θα σας απαλλάξει από τα ψυχικά τραύματα που θα ενεργοποιηθούν λόγο της αλήθειας που θα λάμψει, είτε το θέλετε είτε όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, κάτι θα αλλάξει σε εργασιακά θέματα, αλλά και σε θέματα που αφορούν ένα παρασκήνιο, την υγεία σας και την ψυχολογίας σας. Θεωρώ ότι αυτή την περίοδο, υπάρχει μία καλή οικονομική βοήθεια, έως το τέλος της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συναισθήματα σας, βρίσκονται σε μία έντονη περίοδο, όπου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, για να μην προκαλέσετε το απόλυτο αλαλούμ στην ζωή σας. Προχωρήστε σιγά και σταθερά, βάζοντας προτεραιότητες, τις αλήθειες που υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, οι βασικοί τομείς της ζωής σας, μπαίνουν και πάλι σε μία σεισμογενή περίοδο, όπου θα πρέπει να φροντίσετε να μην δημιουργούνται πληγές, που δεν θα κλείσουν εύκολα. Μία αλλαγή σε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, θα φέρει αυτή η Πανσέληνος.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, κυρίως του τελευταίου πενθημέρου, η Πανσέληνος και έκλειψη στις 19/11, θα βάλει στην ζωή σας νέο περιβάλλον, νέους ανθρώπους, αλλά και πολλές μετακινήσεις. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω σας, κάτι που σας έχει πονέσει αρκετά.