Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει αυτή την ώρα την Αττική

Ισχυρή βροχή πλήττει αυτή την ώρα την Αθήνα, ενώ προβλήματα υπάρχουν σε δρόμους της Αττικής και εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροχαία Αττικής, αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στις εξής οδούς:

Μεσογείων από Κατεχάκη προς κέντρο
Κηφισός από Λένορμαν μέχρι Φιλαδέλφεια, τμήμα εισόδου
Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας προς κέντρο
Τα προγνωστικά στοιχεία του Κλέαρχου Μαρουσάκη δείχνουν επιδείνωση από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και τους πολύ θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Όπως προαναφέρθηκε, βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες, έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα σαρώσουν τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη και της κίνησης του αεροχειμάρρου.

Σήμερα, Παρασκευή, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά αναμένεται να είναι τοπικά έντονα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Από τις απογευματινές ώρες και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, εκτός από τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα, όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατά τις βραδινές ώρες.

Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)