«Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ» «Με χυδαίο και αγοραίο ύφος κάνει κρυφή καμπάνια»

Τα αίματα άναψαν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ και κάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους αν έχουν ενδείξεις ότι δεν έχουν σωστή περίθαλψη να το πουν.

Την ώρα που έλεγε αυτά, ο Παύλος Πολάκης σηκώθηκε εξαγριωμένος και φώναζε στον πρωθυπουργό: «Είσαι άσχετος». Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα να απαντήσει αν ανέχεται έναν συνεργάτη του σαν τον κ. Πολάκη που με χυδαίο και αγοραίο ύφος προσβάλλει τους πάντες και κάνει κρυφή καμπάνια στους ανεμβολίαστους. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη που κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές και τότε συζητάμε».

Ο… διάλογος Μητσοτάκη-Πολάκη

Μητσοτάκης: «Υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Ναι. Έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με όσους είναι σε ΜΕΘ; Δεν έχουμε. Αν έχετε εσείς φέρτε τις αποδείξεις.

Πολάκης: Άσχετε

Μητσοτάκης: Τι είπατε; Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ. Ανεβάστε την μάσκα σας σας παρακαλώ

Πολάκης: Είστε άσχετος

Μητσοτάκης: Σας τιμά κ. Τσίπρα αυτή η εικόνα; Με το χέρι στην καρδιά. Ενός τέως υπουργού Υγείας με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλλει τους πάντες και τα πάντα και ταυτόχρονα να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει. Αυτός είναι και αυτόν ανέχεστε. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και μετά έρχεστε και μιλάτε σε αυτή την κυβέρνηση για την ανάγκη συνεννόησης. Με ποιον; Με τον κ Πολάκη; Όχι δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους που κλείνουν μάτι στους αντιεμβολιαστές καθημερινά. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη και ξαναελάτε να μιλήσουμε για συνεννόση.»