Ο τελευταίος μήνας του 2021, ένα πέρασμα στην αισιοδοξία.

 

ΚΡΙΟΣ

Το 2021 θα σας αποχαιρετίσει με θετικούς κραδασμούς από τον  Ήλιου, Ερμή και Άρη που βρίσκονται στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη. Είναι ένας μήνας καλών εξελίξεων και σημαντικών αποφάσεων, όπου μετά τις 14/12, θα υπάρξουν συζητήσεις και επαγγελματικές αναθεωρήσεις.  Η μετακίνηση του Δία στις 30/12, στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι μία καθοριστική αλλαγή όπου  επικεντρώνεται στην εκκαθάριση κακών συνηθειών από το παρελθόν και στην επίλυση των προσωπικών σας θεμάτων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε το τέλος μιας χρονιάς που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και έχει γεμίσει τις βαλίτσες σας με πολλές γνώσεις. Ο Δεκέμβριος είναι ένας ανανεωτικός μήνας, με την Αφροδίτη να δεσπόζει στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα ζώδιο αρκετά θετικό προς εσάς. Έτσι εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ασφάλεια στην προσωπική σας ζωή, αλλά και θα ξανασκεφτείτε τις τώρα συνθήκες που υπάρχουν. Για σας που έχετε γεννηθεί 1 – 2 – 3 Μαΐου, θα ζήσετε κοντά στην αλλαγή της χρονιάς, ανατροπές και ψυχική πίεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ ιδιαίτερη περίοδος, αναμένεται να είναι ο Δεκέμβριος για σας. Ο Ερμής θα είναι απέναντι σας έως τις 13/12, όπου θα ενεργοποιήσει την επικοινωνία σας με τους άλλους, ενώ θα υπάρχει ανάγκη για κατανόηση. Η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στις 4/12, σας κάνει να επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν εσάς και τις σχέσεις σας. Όσο τελειώνει ο Δεκέμβριος, θα νιώθετε ότι αναζητάτε να κλείσετε κύκλους σε κάθε τομέα της ζωής σας, βάζοντας εκ νέου νέους στόχος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας αφήνει αυτή η χρονιά με αρκετές αποκαλύψεις και πολλά θέματα που θα ολοκληρώσουν κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία θετική περίοδο, όπου η Αφροδίτη με την παραμονή της στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, έως τις 6 Μαρτίου 2022, θα σας δώσει μία περίοδο γεμάτη γνωριμίες, επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Η είσοδος του Δία, στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο των Ιχθύων, επαναφέρει τον παράγοντα τύχη στην ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ

Θετικός στο ξεκίνημα του ο μήνας Δεκέμβριος για σας, εφόσον η Νέα Σελήνη στις 4 /12, [ και έκλειψη Ηλίου ], ανανεώνει την προσωπική σας ζωή και σας δίνει καινούρια δεδομένα στις σχέσεις σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον τομέα της εργασίας, θα φέρει κάποιες καταστάσεις που είχαν παγώσει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Ο μήνας θα τελειώσει, με την μετακίνηση του Δία στον όγδοο τομέα σας, μία σημαντική χρονική στιγμή, συμφιλίωσης με το παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά καλός για σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την έκλειψη Ηλίου στις 4 Δεκεμβρίου, όπου, η επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή θέλει προσοχή και σωστούς χειρισμούς, μέσα από νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα υπάρξει μία γέφυρα με το παρελθόν, σε σχέσεις και πρόσωπα, που θέλουν να επανέλθουν στην ζωή σας. Λίγο πριν φύγει το 2021, η μετακίνηση του Δία, στο εκ διαμέτρου απέναντι ζώδιο με σας, τους Ιχθύες, θα φέρει τύχη στην προσωπική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, σας δημιουργεί περισσότερο ασφάλεια από τους προηγούμενους μήνες. Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι η ένδειξη μιας [ανακωχής] στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα αν υπήρχαν παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας σας, ήρθε η στιγμή να έρθετε πιο κοντά. Η περίοδος των εορτών, θα είναι γεμάτη από μηνύματα, μετακινήσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, το 2021 κλείνει, με μία αίσθηση ελπίδας και όμορφων γεγονότων, που νιώθετε ότι έρχονται. Αν και οι προηγούμενοί μήνες σας κούρασαν αρκετά, ο Δεκέμβρης θέλει να σας ηρεμήσει και να γαληνέψει τις καταστάσεις γύρω σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνουν πιο κοινωνικούς, αλλά συγχρόνως, θα σας ανοίξουν δρόμους, όπου η επικοινωνία, τα ταξίδια και η γνώση, θα σας χαρακτηρίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την περίοδο των γενεθλίων σας και ξεκινά με την Νέα Σελήνη και [έκλειψη], στο δικό σας ζώδιο, στις 4/12, όπου επηρεάζει τους γεννημένους, 3 – 4 – 5 Δεκεμβρίου.  Είναι η περίοδος που θα αναγνωρίσετε τα σωστά ή τα λάθη σας και μέσα από αυτή την διαδικασία θα προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης σας. Επίσης θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά σας και να κλείσετε παλιές υποχρεώσεις σας, όπου θα είναι κατάλληλο αυτό να γίνει, μετά τις 13/12.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ο μήνας αυτός είναι ένα δυνατό ξεκίνημα, πριν το 2022. Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, φανερώνει μία έντονη περίοδο, με διάρκεια έως τις 7 Μαρτίου 2022, όπου πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην προσωπική σας ζωή και θα κατανοήσετε το τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά σας. Από την άλλη η έκλειψη Ηλίου στις 4/12, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα φέρει πολλές αλήθειες στο φως, που άλλες θα τις αντέξετε και άλλες θα χρειαστεί καιρός για να μπορέσετε να προσαρμόσετε την ζωή σας μέσα από αυτές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των εσωτερικών σας ανησυχιών. Θα υπάρξουν πολλά προσωπικά θέματα που θα περάσουν στο σκοτεινό σημείο του ωροσκοπίου σας, δηλαδή τον δωδέκατο σας τομέα. Αυτό σημαίνει ότι έως και τον Μάρτιο του 2022, θα έχετε την ανάγκη να [δουλέψετε εσωτερικά] κάθε σχέση σας. Ακόμη θα υπάρξουν κρυφές συμφωνίες, ή συζητήσεις, που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε, ένα στόχο σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους ευαίσθητους και ονειροπόλους του ζωδιακού, η χρονιά τελειώνει με πίεση, αλλά και με υποσχέσεις για το μέλλον. Βρίσκεστε σε μία αρκετά ευαίσθητη περίοδο, με την έκλειψη του Ηλίου, στις 4/12, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θα γίνουν πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα στην ζωή σας, τόσο, που θα αρχίσετε να αμφιβάλετε για την μέχρι τώρα ενημέρωση που είχατε. Τα καλά νέα έρχονται λίγο πριν φύγει το 2021, όπου ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, ξεκινώντας ένα πολύ όμορφο ταξίδι για σας.