Με μεγάλη επιτυχία εορτάστηκε χθες ο ένας χρόνος λειτουργίας της διαδικτυακής εφημερίδας Political, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που συνδυάζει την ενημέρωση και τα άρθρα γνώμης, με εγκυρότητα και αξιοπιστία.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκαν στα «γενέθλια» για να εκφράσουν τις ευχές τους και να συγχαρούν τόσο τον εκδότη Νίκο Καραμανλή, όσο και τους δημοσιογράφους που απαρτίζουν το newsroom της ηλεκτρονικής εφημερίδας.  Χιλιάδες συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να λαμβάνουν στο mail τους  με εγκυρότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα,  αλλά και σημαντικές δημοσιογραφικές υπογραφές, την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα.
Τα παρών στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο κυκλοφορίας της εφημερίδας έδωσαν υπουργοί και βουλευτές,  στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πλήθος κόσμου από διάφορους επαγγελματικούς χώρους.
Η εφημερίδα έχει ανοίξει ένα νέο δρόμο αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες αλλά και τη μεγάλη τάση της χώρας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Η χθεσινή εκδήλωση προβλήθηκε σε ρεπορτάζ στο Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 – Παρακολουθείστε το: