Σοκ προκαλεί η κατάθεση της ανήλικης που κατήγγειλε έναν καθηγητή της, πως ασέλγησε εις βάρος της όταν ήταν μόλις 11 χρονών για να της βάλει καλούς βαθμούς στα μαθήματα.

Σύμφωνα με πηγές από το iefimerida.gr  στην έγκληση της ανήλικης, η οποία εκπροσωπείται μαζί με την οικογένειά της από τον ποινικολόγο, Βασίλη Καπερνάρο, φαίνεται πως ο μαθηματικός ξεκίνησε να την προσεγγίζει με φιλοφρονήσεις, οι οποίες σιγά – σιγά έγιναν αγγίγματα. Μετά τα αγγίγματα, άρχισε να απαιτεί φιλιά μέσα στο γραφείο του, ενώ έφτασε στο σημείο να απειλήσει το νεαρό κορίτσι πως αν δεν ενδώσει δεν θα έχει την απαραίτητη επιβράβευση, δηλαδή υψηλούς βαθμούς στα μαθήματά του.

Ο καθηγητής έδωσε ακόμη καραμέλες και τσάι στην μαθήτριά του, λέγοντάς της πως είναι «δώρα». Το άτυχο κορίτσι για αρκετά χρόνια βίωνε σιωπηρά τον Γολγοθά της καθώς δεν είχε αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Μέχρι τον περασμένο Απρίλιο που «έσπασε» και είπε τα πάντα στους γονείς της με λεπτομέρειες.

Ο εφιάλτης της ανήλικης που έκανε την καταγγελία ξεκίνησε όταν πήγαινε στην έκτη δημοτικού όταν και ξεκίνησε φροντιστήριο σε περιοχή της Αττικής. Ο καθηγητής μαθηματικών και διευθυντής του φροντιστηρίου, από την αρχή έδειξε το αρρωστημένο ενδιαφέρον του για το άτυχο κορίτσι, κάνοντάς της διαρκώς κοπλιμέντα για την καλή παρουσία που είχε στα μαθήματά του. Μετά τα κοπλιμέντα ο μαθηματικός άρχισε να ακουμπάει την ανήλικη σε διάφορα σημεία του σώματός της, κάνοντας της μασάζ μπροστά στους συμμαθητές της, ενώ πολλές φορές την προσκαλούσε και στο γραφείο του, όπου της προσέφερε τσάι και καραμέλες.

Η 16χρονη σήμερα κοπέλα υποστήριξε ακόμη πως έκανε τα ίδια και χειρότερα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Μετά από κάποιο διάστημα είπε ψέματα στη μητέρα της πως θέλει να διακόψει τα μαθήματά, καθώς είχε αρκετά υψηλούς βαθμούς.  Εκείνη το δέχτηκε και πήγε στο φροντιστήριο προκειμένου να ενημερώσει τον διευθυντή, ο οποίος τότε άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως «έχει τόσο καλούς βαθμούς λόγω του δικού μου προσωπικού ενδιαφέροντος, αν σταματήσει θα πέσει η απόδοσή της». Έκπληκτη η μητέρα της 11χρονης τότε κοπέλας τον έβλεπε να ωρύεται και δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο της ένταση, ενώ σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα βίωνε η κόρη της σε αρκετά μικρή ηλικία. Όταν η μαθήτρια διέκοψε τα μαθήματά της στο φροντιστήριο οι δραματικές στιγμές που βίωνε τελείωσαν. Για αρκετό καιρό μετά τις επιθέσεις που δεχόταν η ανήλικη δεν μπορούσε να κοιμηθεί και δεν μπορούσε να ξεχάσει.

Τελικά τον Απρίλιο του 2021 αποκάλυψε τα όσα έζησε στα χέρια του καθηγητή της, αποφασίζοντας μαζί με τους γονείς της να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Καρπενάρος, εξέφρασε την πεποίθησή του πως υπάρχουν και άλλα θύματα του καθηγητή, ζητώντας να βγουν μπροστά και να μιλήσουν. Από την Εισαγγελία ασκήθηκε ποινική Δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών στον καθηγητή, ενώ μετά την καταγγελία απολύθηκε από τους ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου.