Ευρύ προβάδισμα δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία του ΚΙΑΝΑΛ.

Στις κάλπες είχαμε αθρόα συμμετοχή-ρεκόρ 270.000 περίπου πολιτών.

Από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη εκφράζουν ικανοποίηση για το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. «Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά για εμάς. Είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά» έλεγαν συνεργάτες του. Ωστόσο δηλώνουν «σοβαροί και ενωτικοί, με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία». Ο ίδιος έγινε δεκτός από το επιτελείο του στη Χαριλάου Τρικούπη με αγκαλιές και χειροκροτήματα, λίγο πριν τις 22:30, ενώ θα παρακολουθήσει από εκεί τη ροή των αποτελεσμάτων και θα προετοιμάσει τις δηλώσεις του.

Αισιόδοξοι δηλώνουν και στο επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου εκτιμώντας ότι εκείνος θα περάσει στον β’ γύρο. Οπως σημειώνουν, στο 9.92% των εκλογικών κέντρων (με ελάχιστη ενσωμάτωση Αθήνας) και με ψηφίσαντες 15.331, η εικόνα είναι η εξής: 34.43% Ανδρουλάκης, Λοβέρδος: 30.64%, Παπανδρέου: 23.2%. Επίσης, στην Αττική στο 13% των ψηφοφόρων Νίκος Ανδρουλάκης 29%, Α. Λοβέρδος 31,2%, και Γ. Παπανδρέου 30,2%.

Απογοήτευση επικρατεί στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου που περίμεναν διαφορετικά αποτελέσματα, ωστόσο για την ώρα αναμένουν περαιτέρω ενσωμάτωση. Αναγνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή ο Ν. Ανδρουλάκης έχει σαφή πρωτιά κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να ανατραπεί.

Οι υποψήφιοι και τα επιτελεία τους έφτασαν στα «στρατηγεία» τους για να παρακολουθήσουν τη ροή αποτελεσμάτων.

Ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στο γραφείο του στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο Παύλος Χρηστίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο γραφείο του στην Ιπποκράτους 13.
Ο Χάρης Καστανίδης παρακολουθεί τα αποτελέσματα με συνεργάτες του στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.