Επίθεση δέχτηκαν δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 18 ετών, μέσα στο μετρό του Συντάγματος από μια άγρια συμμορία εφήβων που προσπάθησε να τους αρπάξει τα πορτοφόλια. Ανάμεσα στους υποψήφιους ληστές και ένας 7χρονος ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.

Όπως περιέγραψαν τα νεαρά θύματα, αυτό που έκανε ακόμη πιο τρομακτικό τον λιλιπούτειο κακοποιό, ήταν το γεγονός ότι κάτω από το δεξί του μάτι είχε τατουάζ την ημισέληνο.

Η συμμορία, τους κύκλωσε και τους ζήτησε να τους δώσουν ο,τι είχαν πάνω τους. Τα παιδιά αντέδρασαν και τότε οι ληστές επιτέθηκαν στον έναν, τον 17χρονο, τον έριξαν κάτω και χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές επιχείρησαν να του αρπάξουν τα προσωπικά του αντικείμενα. Τελικά, δεν τα κατάφεραν αφού τα θύματα έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα οι δράστες να εξαφανιστούν πριν έρθει η Αστυνομία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος και οι αστυνομικοί, βάσει της περιγραφής που έδωσαν τα θύματα, προσπαθούν να εντοπίσουν τον νεαρό μαχαιροβγάλτη με την ημισέληνο κάτω από το δεξί μάτι και την παρέα του, πριν επιχειρήσουν εκ νέου παρόμοιες πράξεις.