Λεπτομέρειες έδωσε ο Γερμανός εισαγγελέας σήμερα, για την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Γερμανία. Όπως δήλωσε, ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια τα τρία ανήλικα παιδιά του, πριν δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, επειδή είχε πλαστογραφήσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και όταν ανακαλύφθηκε η πλαστοφγραφία, φοβήθηκε πως θα συλληφθεί και θα του αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών.

Η αστυνομία βρήκε το Σάββατο νεκρούς από πυροβολισμούς τον άντρα και τη γυναίκα του, ηλικίας και οι δύο περίπου 40 ετών, καθώς και τα τρία παιδιά τους, ηλικίας τεσσάρων, οκτώ και 10 ετών νεκρούς, σε ένα σπίτι στο Koenigs Wusterhausen, νότια του Βερολίνου.

Σε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα του, που ανακάλυψε η αστυνομία, ο άνδρας έγγραφε ότι πλαστογράφησε ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού για τη γυναίκα του. Ο εργοδότης της όμως, ανακάλυψε την πλαστογραφία με αποτέλεσμα το ζευγάρι να φοβάται ότι θα συλληφθεί και θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών του, εξήγησε στο Reuters ο Γερμανός εισαγγελέας, που ερεύνησε την υπόθεση.

Η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σπίτι μετά από ειδοποίηση γειτόνων, οι οποίοι είχαν δει τα άψυχα σώματα των γονιών και των παιδιών τους.

Αυτή η φρικτή ιστορία προέκυψε καθώς η Γερμανία έχει αυστηροποιήσει τους περιορισμούς κίνησης, ώστε να προσπαθήσει να ανακόψει την πορεία του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.