Ο Μάριος Γεωργιάδης μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη, έξω από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, στέλνοντας μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιος του Βασίλη Λεβέντη στην κάμερα του ΣΚΑΪ, «αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια», υπογραμμίζοντας πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε κάποιες φοβίες για τον εμβολιασμό του καθώς πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

«Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Είναι νεφροπαθής, έχει ζαχαροδιαβήτη και στη διάρκεια της νοσηλείας του εμφανίστηκε και μια στεφανιαία νόσος. Δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς την απόφαση να εμβολιαστεί φοβούμενος όλα αυτά », είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν είχε εμβολιαστεί ο πατέρας μου δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως όλοι στην οικογένειά του είναι εμβολιασμένοι.