Τον εφιάλτη έζησε μία 22χρονη κοπέλα πριν στη Νίκαια μόλις πριν λίγες μέρες, καθώς τέσσερις άγνωστοι την πλησίασαν και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Η απόπειρα βιασμού σε βάρος της 22χρονης, έγινε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής.

Η νεαρή κοπέλα, έφτασε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ιωάννης Ρένη και ανέφερε πως στην περιοχή της Νίκαιας στο ύψος του Ιερού Ν. Αγίου Νικολάου, επί της συμβολής των οδών Καρακολουξή και Π. Τσαλδάρη, τέσσερις άγνωστοι δράστες, την προσέγγισαν και με χρήση σωματικής βίας, την τράβηξαν προς το μέρος τους βίαια, σκίζοντας της τη μπλούζα και παράλληλα τη θώπευαν σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Βάσει της κατάθεσής της, προσπάθησαν να την βιάσουν όμως εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Από το σημείο εκείνη τη στιγμή περνούσε μία άλλη γυναίκα η οποία άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν ήσυχη την άτυχη γυναίκα.

«Με πλησίασαν τέσσερα άτομα τουλάχιστον. Φοβήθηκα. Προσπάθησαν να μου σκίσουν την μπλούζα για να με βιάσουν. Άρχισα να φωνάζω», κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Ασφάλειας, έχουν ήδη ταυτοποιήσει δυο από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.