Σε δηλώσεις προέβη ο Μάριος Γεωργιάδης, γιος του Βασίλη Λεβέντη που νίκησε τον κορωνοϊό ύστερα από 75 ημέρες. «Φοβόμουν τι θα μου πουν, όταν χτυπήσει το τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μάριος Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ επισήμανε πως ο πατέρας του, Βασίλης Λεβέντης, ήταν μέσα «εβδομήντα πέντε ημέρες, ήταν πάρα πολύ δύσκολες για τον ίδιο. Το ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή οφείλεται στο νοσηλευτικό προσωπικό και στη διοίκηση του νοσοκομείου. Πραγματικά, έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα και θέλω να τους ευχαριστήσω για άλλη μια φορά, και στη θέληση να παραμείνει στη ζωή».

Σε ερώτηση για το ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, εξήγησε πως «δεν είχε προλάβει να το κάνει. Φοβόταν για τα υποκείμενα νοσήματα, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος. Αν ήταν εμβολιασμένος, δεν θα είχε περάσει όλη αυτή την περιπέτεια».

«Απόδειξη ότι το εμβόλιο σώζει ζωές και δεν σε βάζει σε περιπέτεια είναι η ίδια μου η μητέρα, η οποία για δέκα ημέρες, όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, τον περιέθαλπε και δεν κόλλησε. Αν δεν ήταν εμβολιασμένη, το πιθανότερο είναι ότι όλη αυτή τη χρονική περίοδο θα τους είχα και τους δύο σε μια ΜΕΘ, σε διπλανά κρεβάτια», ανέφερε στη συνέχεια.

Εξηγώντας τη σημερινή κατάσταση του πατέρα του, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι «εμφανώς αδυνατισμένος και μυοσκελετικά πολύ αδύναμος», ενώ, όπως αποκάλυψε, ο Β. Λεβέντης ταλαιπωρείται από post covid σύνδρομο, γεγονός που σημαίνει ότι θα του πάρει πολύ καιρό για να αποθεραπευθεί. «Είναι σαν μωρό, θα του πάρει καιρό να μάθει να περπατάει ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά.