Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα ευχαρίστησε θερμά τον Γιώργο Στεργίου για την προσφορά του στο κόμμα από τη θέση του Γραμματέα και ταυτόχρονα έδωσε τις ευχές του για καλή πορεία στον Παύλο Μαρινάκη.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σας καλώ σήμερα να δώσουμε μία ακόμα πνοή ανανέωσης στον κομματικό μας κορμό. Εκλέγοντας στην θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής έναν νέο, δυναμικό άνθρωπο, τον Παύλο Μαρινάκη. Που θα παραλάβει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Στεργίου, ένα στέλεχος με ήθος, γνώση και πυκνό έργο στο κόμμα.

Τον Γιώργο τον συνοδεύουν οι ευχαριστίες όλων μας και οι ευχές μας για μία καλή συνέχεια στην πορεία. Ενώ τον Παύλο πλαισιώνουν οι μεγάλες προσδοκίες και η στήριξη μας. Δεν χρειάζεται εξάλλου ιδιαίτερα διαπιστευτήρια, καθώς όλοι γνωρίζουμε καλά την επιτυχημένη διαδρομή του ως Προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Από τη θέση αυτή ανέδειξε και την οργανωτική του ικανότητα αλλά και την πολιτική του συγκρότηση. Απέκτησε εμπειρία και τριβή. Και είμαι βέβαιος ότι αυτή η ωριμότητα του χρόνου θα πλαισιώσει τώρα αρμονικά και αποτελεσματικά την ορμή της ηλικίας του.

Βαδίζοντας, συνεπώς, προς το 14ο Συνέδριό μας, έχουμε ήδη στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης στο πρόσωπο του νέου μας Γραμματέα και θα συνεχίσουμε. Γιατί; Γιατί τα όσα έγιναν μέσα σε κάτι παραπάνω από δύο χρόνια, ήταν πράγματι πολλά. Δεν ήταν, όμως, όλα όσα χρειάζεται ο τόπος.

Ας μετατρέψουμε, λοιπόν, αυτή τη συγκυρία σε μία νέα διπλή αφετηρία για ακόμα περισσότερα έργα της κυβέρνησης και για ακόμα μεγαλύτερη πολιτική ακτινοβολία της Νέας Δημοκρατίας. Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το πετύχουμε.

Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον Γιώργο Στεργίου. Καλή δύναμη στον Παύλο Μαρινάκη”.

πηγή: tomanifesto.gr