Αυτή την εβδομάδα θα αλλάξουν οι ενέργειες, εφόσον ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και θα περάσει στον Τοξότη, φέρνοντας μία πιο ήρεμη ενέργεια, αποτέλεσμα του γιορτινού κλίματος, που όλοι μας ζητάμε. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάνοντας πιο πρακτική την σκέψη μας και ευνοώντας τα ζώδια της Γης. Την Κυριακή, θα έχουμε την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς, στον άξονα, Διδύμων – Τοξότη. Ο Δίας θα συμμετέχει σε αυτή την Πανσέληνο και σίγουρα θα μας δώσει περισσότερο αισιοδοξία και χαρά. Την Ίδια μέρα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία η Αφροδίτη και συνεχίζει να έρχεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, όπου οι σχέσεις δυναμώνουν και νέοι δεσμοί δημιουργούνται.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Τοξότη, οι καταστάσεις για σας αρχίζουν και γίνονται πιο όμορφες. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα σας δώσει την διάθεση να μετακινηθείτε και να απολαύσετε τις γιορτές που έρχονται, όπου θα είναι περισσότερο ανέμελες και γεμάτο συναντήσεις, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία περίοδο αλλαγών, όπου δεν μπορείτε να σταματήσετε αυτή την πορεία των πραγμάτων, εφόσον ανήκετε σε ένα σταθερό ζώδιο με αμετακίνητες συμπεριφορές, όπου τώρα καλείστε όλο αυτό να το ξεχάσετε και να το αλλάξετε. Η Πανσέληνος στις 19/12, σας δημιουργεί μία τάση να σπαταλήσετε τα χρήματα σας, αλλά και να δώσετε παραπάνω χαρά στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, στο τελευταίο πενθήμερο. Έτσι εσείς που ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα νιώσετε περισσότερο την ενέργεια της. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι η Πανσέληνος αυτή είναι θετικά τοποθετημένη προς τον Δία, οπότε ανοίγονται πολλά κανάλια επικοινωνίας, ταξίδια, σπουδές και επαφές με νέα εργασιακά καθεστώτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επισημάνω ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ κουραστική και επίπονη, ενώ με την Πανσέληνο στις 19/12, στο δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι, θα είστε αρκετά πιο ευαίσθητοι και νευρικοί. Η Αφροδίτη ο Πλούτωνας και ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φανερώνει μία εμμονική τάση, για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Με την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, θα αρχίσετε σταδιακά να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα συναισθηματικά σας σκιρτήματα. Η Πανσέληνος στις 19/12, θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή, θα φέρει καλά γεγονότα σε κάθε επιλογή σας και θα αποδειχθεί ένα όμορφο διάλειμμα για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, θα σας φέρει κάποια αναστάτωση στο σπίτι και γενικότερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, φροντίζει την καριέρα σας και την επαγγελματική σας καταξίωση. Αυτή την περίοδο, ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα επωμιστείτε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης περνώντας στο ζώδιο του Τοξότη, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Η Πανσέληνος σας δημιουργεί τύχη στην προσωπική σας ζωή, αλλά και την ίδια περίοδο νοσταλγείτε μία προσωπική σας σχέση, ή μετακινήστε για να συναντήσετε το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών στην ζωή σας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι, όταν κάτι φύγει, έκανε τον κύκλο του και πρέπει να ανοίξετε νέες πόρτες, που θα φέρουν, νέες ευκαιρίες. Ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά και η Πανσέληνος στον ίδιο άξονα, θα προκαλέσουν μία περίοδο οικονομικών απωλειών και εξόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει πιο ενεργούς, ακόμη και αν έχετε γκρίνια, θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας. Η Πανσέληνος στον δικό σας άξονα, με την συμμετοχή του Δία, θα φέρει καινούρια πρόσωπα και θα ανοίξετε περισσότερο τον κύκλο σας. Ίσως μία γνωριμία να σας τραβήξει περισσότερο την προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα αυτό στο δικό σας ζώδιο, η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας και ο Ερμής, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να ανανεώσετε την συναισθηματική σας ζωή, αλλά με έναν τρόπο έντονο και απόλυτο. Η Πανσέληνος στις 19/12, σας βρίσκει σε μία καθημερινή υπερδιέγερση, με άγχος και διεκδικήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι, ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, βάζοντας μία ενίσχυση, που θα σας βοηθήσει αρκετά στην ολοκλήρωση τους. Οι μέρες αυτές επίσης, έχουν αρκετό ενεργειακό μπλοκάρισμα, που θα σας δυσκολέψει, στο να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Τοξότη, αλλά και η Πανσέληνος που ακολουθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα σας πιέσουν αρκετά, εφόσον θα σας προκαλέσουν, υπερβολική ένταση στην εργασία σας και γενικότερα στο κοινωνικό σας περίγυρο. Όσο για την προσωπική σας ζωή, θα υπάρχουν επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν, αλλά και θα έχετε μία επιθυμία να γυρίσετε στα παλιά.