Τρεις 33χρονοι άντρες εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου 37χρονου ημεδαπού, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 13 Δεκεμβρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, καθώς ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Οι δράστες, από τους οποίους ο ένας συνελήφθη μετά από ένταλμα δικαστικής Αρχής, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, αλλά και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, ο 37χρονος συναντήθηκε με τους τρεις 33χρονους προκειμένου να διευθετήσουν διαφορά τους που σχετιζόταν με δοσοληψία ναρκωτικών ουσιών, συγκεκριμένα ηρωίνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δύο από τους δράστες χτύπησαν τον 37χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τις αισθήσεις του, ενώ ένας από τους τρεις τού πήρε από την τσέπη χρήματα και το κινητό τηλέφωνό του.

Στη συνέχεια, οι δύο που τον χτύπησαν με τη βοήθεια του τρίτου ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση μετέφεραν και εγκατέλειψαν τον 37χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του στο σημείο όπου εντοπίστηκε.

Να επισημάνουμε ότι ο 37χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του σε σημείο κοντά στο οδικό δίκτυο της περιοχής της Αγιάσου, στην ορεινή κεντρική Λέσβο.